我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊

1001 回覆
321 Like 54 Dislike
push post
【第六章 迎新營 完】

唔好意思,本來叫咗呢章做【終章】,但寫寫下發現唔係,上面呢一章由【終章】改做【第六章】,謝謝
Sorry,講多句,主要原因係愈寫愈多,敬請諒解。
Lm
愈長愈好,支持
出書一定買
Lm
追番 無係傻仔賢隔離扑野
好想知阿敏到底係咩樣
Lmlm
Push
多謝
玩傻仔腎素股
【第七章 再次傷害】

就係咁,我係hall就住咗一個semester,我同阿敏重新開始交流,我哋不時會係夜晚一齊玩,有時又會煮下飯食咁。

另外因為同組,我同阿敏多咗好多合照,我哋突然多咗好多屬於我哋嘅相片。

我同阿敏係hall就好似以前我哋係屋企咁,依家只係換咗個場所,我無特登去追求佢,但係我哋嘅距離又慢慢再次接近。

至於小璇,佢有時都會上嚟hall,我哋仍舊正常咁拍拖,但始終唔同學校,我見佢嘅時間比見阿敏時間少。

即使我已經無咁鐘意佢,但係我哋仍然拍拖。

阿敏有時星期六、日都會嚟我屋企,只要嗰日我無約到小璇。

我同阿敏變返好似以前咁,無話不談,變返一對好好嘅朋友、青梅竹馬。

同阿敏相處就有種特別嘅安心感同自在,呢種感覺連小璇永遠都俾唔到我。

我哋無做任何越軌嘅行為,但我仍然唔俾小璇知道我哋嘅嘢,因為解釋真係好麻煩。

又一個係hall嘅晚上,阿敏嚟完我到吹水返咗自己房之後,傻仔腎撩我吹水。

「其實你係咪想食埋阿敏?」傻仔腎意外地敏銳。

「吓?」我當然要扮下無知。
想食埋你呀 傻仔腎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞