我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊

1001 回覆
321 Like 54 Dislike
正評
Ig?
加速
push
女人主動真係易好多
第五章 【性 愛 出軌 】

我同小璇一齊咗一個月之後我先同阿敏講我同佢拍拖。

阿敏聽到之後唔係太驚訝,反而繼續默默咁煮飯,仲叫我好好對待小璇,又恭喜我搵到個好女朋友。

我開頭仲怕佢會因為我有女朋友而唔開心,我仲同佢講我唔會因為有咗女朋友而唔陪佢。

阿敏呢個平淡反應實在係最好嘅結果,又唔洗嘈交,又可以繼續維繫我同阿敏呢段關係。

見到阿敏嘅反應,失落嘅竟然係我。

其實同咗小璇一齊之後,我有驚過失去阿敏,我怕佢會因為我有女朋友而避忌去疏遠我。

我哋一齊咗咁多年都從未拆夥,阿敏默默咁為我張羅,有咩心事又可以互相分享,我哋互訴心事而不尷尬,呢種獨有而舒服嘅相處方式係我哋兩個先有。

我有問過自己係咪鐘意阿敏,以前我可以好肯定咁講唔係,但係而家我覺得或多或少我係鐘意阿敏。呢份心意喺小璇同我表明之後我先發現。

但係時間已過,我依家已經有女朋友。

阿敏問過我係咪好鐘意小璇,我老實答佢唔係,只係當時氣氛推動下先同佢一齊。阿敏點點頭就無咗答我。

自此之後,我哋開始有道牆係中間,我哋開始收埋一樣嘢係心中唔同對方講。

隔膜。

我同小璇一齊,而我或者更鐘意阿敏。

賤種。

每日回家前嘅時間屬於小璇,晚上嘅時間就歸於阿敏。

無論如何,時間會係不知不覺間流逝,我同小璇一齊咗六個月,又到咗暑假,我哋即將升到去中五。

呢半年我哋平平淡淡地渡過,無乜爭執,而小璇就繼續帶我去唔同地方玩。
小璇似dee姐
阿敏就未諗到似邊個
標題似有甜味
劇透,慎開

寫完唔太滿意,重寫完聽日出
臭X小璇!
依家唔滿意你唔出呀
建議樓主睇下 女友成雙 呢套漫
可唔可同敏多d甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞