我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊

1001 回覆
321 Like 54 Dislike
中四最後一個上課天,落堂之後我同小璇霸咗一間班房傾計。

霸班房傾計係我哋兩個嘅習慣,我哋平時放學都會去一間無一嘅班房傾計傾到其他人走曬我哋先走。

「其實我哋拍咗拖都半年,你會唔會想試下做啲其他嘢?」

小璇無啦啦咁問。

「咩特別嘢?」

「我今晚屋企無人呀,不如你上嚟玩?」

「唔係咁好喎,俾你爸爸媽媽知道好大鑊㗎。」

「唔怕啦。得我哋兩個,我哋可以玩好多嘢喎⋯⋯」

「唔係咁好嘅。」

小璇怕怕羞羞咁再講:「你唔會想同我試下咩⋯⋯」

小璇細細聲咁講,我嚇咗一跳,估唔到小璇會同我講性。

小璇咁可愛,有得做當然好,但我好驚返唔到轉頭。

或者我呢刻仲未係好鐘意小璇,如果我同佢做咗嘅話,或者一切都返唔到轉頭,所以我一直都無對小璇出手。

我驚乜嘢返唔到轉頭?

當然,我可以好肯定我依家係好鐘意小璇,係有對女朋友嘅愛。

但係我仲有唔去傷害佢嘅勇氣,所以我一直都無對佢出手。

點解會係傷害?

「想就想嘅,你咁可愛。」
小小旋進取得有啲誇張
btw 想知阿敏有無同個mk仔上床
我寫返個小璇角度先,呢個心態同上一代對性觀念好唔同,所以覺得有啲誇張都合理
我寫呢個角度可能大家易啲理解小璇嘅心情
進取啲姐,唔臭
垃圾男主角死撚咁佢算啦野都要條女叫你扑
今晚仲有冇?
拍拖半年,我哋同對方傾計都直接咗好多,我都唔太怕有嗰句講嗰句。

我再講:「但係我哋仲細,一個唔小心你有咗BB就大鑊啦。」

「咁有好多保護措施㗎嘛,但你一直都無試過掂我,摸都無摸過呀⋯⋯」小璇兩隻手指互相篤住咁講。

「考完DSE再諗好唔好呀?」

我未準備好同小璇做愛,拖得就拖。

如果做咗,我怕就會將一切塵埃落定。

我未準備好。

但我又要準備啲乜?

我又怕乜嘢會塵埃落嚟?

準備安全套嘅話其實我一早買咗放咗係屋企。

「其實你係唔係唔鐘意我啦?你鐘意我嘅點解會唔想同我做?」

小璇開始流淚,喊到眼都紅曬。

或者我真係未係好鐘意小璇,又或者我心中有另一個鐘意嘅人,總之我就係好怕同佢發生性關係。

就算我真係有另一個鐘意嘅人,呢刻嘅我已經同咗小璇一齊,我嘅心靈已經屬於咗佢,就係咪失去咪肉體,其實唔係咁大不了。

但我好怕連肉體都失去埋,一切就返唔到轉頭。

結果肉體成為我最後堅守嘅嘢。

為咗自己、為咗小璇、為咗唔好返唔到轉頭、為咗唔好泥足深陷,我頂住呢條最後防線。

但到底係為咗啲乜?為咗邊個?

其實我未係好鐘意小璇,但我就要呃佢同呃埋自己,我要同自己講因為我係佢男朋友所以我要鐘意佢。

倒果為因。
今日完
早敨
我明男主角心境
有時真係怕傷害一個人而接受哂所有嘢
ot緊
可能夜啲出
「因為我好怕傷害你。」

虛偽。

「我唔怕呀⋯⋯」

小璇就算發脾氣,佢都保持平時嘅陰聲細氣。

「但係⋯⋯」

「你係愛我嘅點會唔想同我都做?你連摸我都無試過呀⋯⋯」

小璇開始發脾氣,我無諗過唔做愛都會係一個問題,明明唔做愛會嬲嘅應該係男仔先啱。

「無啦啦做乜講呢樣呀?」

「大家都係拍拖兩、三個月就會做愛,係得我哋半年都未做咋。如果你係鐘意我嘅話點會唔掂我?你連摸下我都無呀。」

小璇就算嬲都唔會大聲講嘢,佢嘅聲線好似同佢嘅軟弱連埋咗一齊。

「做咩呀⋯⋯」

「我覺得你唔愛我啦!」
小璇或多或少都感受到我諗乜,我冇完全愛佢佢都感受到。

「點會呀?」我伸手去攬住小璇,但小璇就講:「唔好掂我呀!」

我即刻放開手,然後氣上心頭。

「你頭先先話我唔肯掂你。」

「你根本就唔明!」小璇開始大聲。

「我係唔明你嬲乜。」

「係你唔愛我呀!」

「性同愛係分開㗎。」我講出心底嘅諗法。

「你有愛就想要埋性㗎啦,但係你完全唔想同我做!一係你係出面有人同你食飽咗,一係就你根本就唔鐘意我!」小璇已經嬲到傻傻地。

「兩樣都唔係呀。」我解釋。

「咁你係咪鐘意咗第二個?」小璇越嚟越無道理。

「無呀。」

「咁我問你一次,你會唔會想同我做愛?」小璇語氣漸重。

「好重要咩?」我反問。

「我係你女朋友呀!」小璇已經慶過火屎。

「你俾啲時間我得唔得?」我又拖,佢表白嘅時候我已經拖過一次。

「要時間做乜?」

我去攬住小璇,非常用力的,為免佢走甩。
Lm
識波師兄 呢個系列正
識野,通常青梅竹馬果個正過女朋友
School days
「你係我女朋友。」小璇強調。

俾我攬住嘅小璇聽到就開始伏係我心口喊。

喊咗一段時間之後,佢就細細力推開我。

「對唔住,突然發脾氣。」

「唔緊要,我送你返屋企休息下先?」

「唔洗啦,我想自己一個返去。」

「真係唔洗?陪你坐到返將軍澳?」

「好。」

我同小璇不發一語咁拖住小璇行去地鐵站,到咗將軍澳之後小璇不發一語咁走返屋企,我目送到佢離開我視線範圍先走返屋企。
今晚唔洗ot再出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞