我青梅竹馬同咗個死MK仔一齊

1001 回覆
321 Like 54 Dislike
推一推 留個名
同阿敏呢個kiss持續咗成分鐘,我哋先慢慢分開。

我都阿敏對望,佢啡色嘅黑睛,同小璇唔同嘅柔黑長髮,又有同小璇一樣白皙嘅皮膚。

阿敏隻眼好大,輪廓好深,佢嘅嘴唇有咸咸嘅味道。

落雨嘅聲音蓋過曬其他聲音,阿敏呢刻好靚。

所以今次到我主動,我輕輕地吻落去。

阿敏無反抗,佢開始一手攪住我條腰,另一手由下而上抱住我個頭。我都伸手抱返住佢。

阿敏將脷伸過嚟,我照板煮碗,兩條脷開始纏綿。

阿敏慢慢向後瞓,我亦漸漸向前傾。

我將阿敏推倒在在梳化上,男上女下,我倆繼續熱吻。
請正評加推post,多謝各位支持
我開始解開上衣,阿敏亦開始脫去她嘅衫褲。

我倆嘅嘴唇分開了。

我脫淨底褲,阿敏就得返胸圍同底褲。

阿敏深黑色嘅底褲同胸圍更顯得佢皮膚嘅白,我都係第一次見到佢衣服以下嘅皮膚。

好靚、好滑,好白。

「我幫你除錶。」阿敏講完之後就幫我除咗小璇係聖誕節送俾我手錶,再放係茶几上面。

然後,我哋做愛了。

雙方都係第一次。
甜嘅部分會員限定

甜完(暫時)
致非會員,之後我先post返呢啲甜俾你哋睇,你哋只要知道阿敏同男主做咗愛就夠了。
點解要同個mk仔一齊
推呀
劇情滿分
做完愛之後,我哋蓋住被,赤裸裸咁瞓咗係床上。

我攬實阿敏:「我哋就咁扑咗。」

阿敏細細力打咗我心口一下:「唔洗特登講出嚟。」

「我哋依家係咩關係?」我問。

「重要咩?」阿敏反問。

「都有啲。」

「咁你覺得係咩關係?」阿敏續問。

「青梅竹馬。」

「除咗係會做愛嘅青梅竹馬之外呢?」

「我哋一齊好唔好?」我可以同小璇分手。

「唔好。」阿敏拒絕。

「咁點解要同我做愛?」我問。

「因為我鐘意你。」阿敏答。

「我都係,咁樣點解唔一齊?」我唔明。

「因為我唔適合你。」

「點解?」

「小璇。佢先係你女朋友。」

「我哋分咗手。」我強調。

「你聽日去搵返佢啦。今日嘅時光係我偷過嚟,只係你哋分手呢段短暫嘅時光偷過嚟嘅快樂。」阿敏有點憂傷。
「但係你鐘意我,點解要我搵返個ex?我同你一齊唔好咩?」我講。

「我哋兩個一齊唔會有好結果,會做愛嘅青梅竹馬,咁樣對我已經好足夠,我需要再多嘅嘢。」阿敏仍然反對。

「咁我哋係咩關係?」我再問。

「會做愛嘅青梅竹馬。」

「你會唔會聽日開始就唔再過嚟。」我驚會斷咗聯繫。

「唔會,係我叫你搵返小璇,今日係我主動,一切都係我做嘅決定。同埋無咗我嘅話,你又會開始食啲無營養嘅叮飯!」阿敏打我赤裸嘅心口。

「咁樣你真係滿足?真係唔想同我一齊?」我再問。

「唔洗呀!都叫你搵小璇。只係今晚嘅氣氛好我先忍唔住講咗心底話。」阿敏好強硬。

阿敏講完又開始撫摸我嘅身體:「但係今晚我未滿足,今晚係只屬於我哋兩個嘅時光。」

阿敏騎咗上嚟,我哋又開始接吻,然後再來一次。

就係咁,我同阿敏成為咗做過愛但無一齊嘅青梅竹馬。
開始加速,想盡快寫完佢
加個靚油
又做完愛之後,我哋如常咁係飯枱食飯。

「今晚係送俾你。你記得搵返小璇!」

「我做唔到。就係啱啱我先發覺我鐘意你。」

「係呢半年,你唔係都鐘意咗小璇啦咩?唔洗呃自己啦,我知你鐘意我同時都愛上咗小璇。你唔洗因為扑咗嘢就覺得要同我一齊,性同愛係分開嘅,你自己都咁樣同小璇講啦!我哋只係朋友加性關係,無更多啦!小璇先係你要拍拖、要愛嘅對象。」

「但係⋯⋯」

「唔好但係啦!總之呢個係姐姐嘅決定,你要去搵返小璇,氹返人同你一齊,你哋做唔做愛係你哋嘅事。我就好蝕底咁同你練習咗一次啦,你好好哋咁對小璇呀!」

「不過⋯⋯」

「但係,不過都唔好啦!你係咪仲對小璇有感覺!答我!」

「有就有嘅⋯⋯」

「唔好但係啦!你係鐘意佢,呢半年我睇得出你已經漫漫咁迷上佢,就算你一開始唔係咁鐘意佢,你依家已經愛上咗佢,去搵返人啦!小璇一定等緊啦,又一開始小璇就好鐘意你,佢唔會咁易就死心,只要你氹下佢,佢就會好快返去你身邊。」

「你咁樣好強人所難姐,我點可能咁快調整到我心情?」

「好煩呀你!」阿敏講完就搶咗我手機,再講:「我幫你搵小璇!」

我即刻跳起身想搶返部電話:「俾返我呀!」

「樂文!!!」阿敏突然大叫,佢再堅定地道:「搵返小璇,同佢復合,唔好再同佢分開。你對我嘅只係鐘意,你對小璇嘅先係愛。你哋係埋一齊先係最正常、最好嘅結果。今次,你一定要聽我講。」

阿敏認真地用命令式嘅兇惡語氣咁講,佢心意已決,我俾佢震懾到,唔知講乜好。
多謝!
阿敏唔係俾之後MK仔食咗隻豬咩?但原來一早同樂文做過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞