[音響撚]音響HIFI討論區 (12)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
音響店有,有細有大, 都係一分錢一分貨

file可以自已cd轉, 上網買
或者bt, 外國,大陸網都有免費.

https://hires-online.com/
mytek Brooklyn bridge ii us3,495 睇落ok
建議 考慮二手, 幾抵玩
Powernode 真係夠推 LS50?
不過差少少錢不如買 wireless 版
呢隻正野
Power node 夠唔夠推 b&w 606?
係。

不過有啲jer仔唔使嘅,本身支援Apple Hi Res解碼,例如我有嘅呢條

你果舊dac幾銀
佢啲M 慳慳地兩皮一隻…
都係 玩返啲平喇叭可能仲發揮得好啲
啲人話售後麻麻
Spotify 應該未必會有 Hi Res
咁上面 有位師兄
Wxa50 + diamond 12.0 咁樣咪發揮得 幾好?
就咁一條就得? 有無名?
係。

https://www.price.com.hk/product.php?p=480827

但呢個for 耳筒,冇純lineout,你接去擴音機AUX in 或者RCA,需要3.5 to RCA, 電話嘅volume 控制音量
係咪會比起我而家純串流靚好多
呢樣唔知喎,我淨係耳筒用,只可以講耳筒用OK,價錢平細嚿,支援MQA雖然我冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞