[音響撚]音響HIFI討論區 (12)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
A7X好d
貴好多呀
唔係無錢俾, 係唔批呀
T7v 或者gold 7 岩架喇
新手想買來放廳 主力for藍牙kkbox聽歌 其餘先Netflix 通常都唔開電視 250尺左右 有冇推薦我去聽下 睇左好多種 爬左好多文
暫時諗緊
Marshall stanmore2
fender monterey
lg sn7cy sound bar
yas 209
budget 5k樓下請指教
我見佢有好多隻 有flex 要買兩隻? BTW,我會試下先 唔該巴打
真 買座地報平一半佢鬼知 買對b&w 603分分鐘好過書架
603 座地 要萬七wo
仲要隻靚既M 推
金仔480輕鬆
魔鬼
佢係老婆唔批姐 唔係冇錢
嫌貴咪hegel h390
再唔係evo150
應該都推得唔差
又唔係推8仔
買野報細數1個位是常識吧
兩條路
1)報細數,最緊要唔好少咗家用
2)捉埋老婆去試聽,通常都毒到佢自願買貴一級
間房得 1.6 x 2.4 米
睇戲想要5.1 , 7.1果d
係咪用sound bar就得,分開幾舊喇叭果d係咪完全唔洗諗?
識自已鑽牆, 就上掛架.揀d超細既喇叭仔(返正你間房都細)
懶就soundbar ,唔洗煩
唔該巴打先
我意思係:係咁細空間就算擺得落所有喇叭,d聲出黎其實有冇效果?
師兄地方細就玩5.1.2用喇叭仔, 日後再upgrade, 同sound bar效果差好遠
有兩個負評,係咪有師兄覺得呢兩隻都係垃圾?
唔好當啲女人傻先得嫁,而且都唔夠位放座地。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞