[音響撚]音響HIFI討論區 (12)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
1.Camera apapter
2.USB to toslink
3.toslink
巴打係買1AND2 定1,2,3都要買?
1,2,3

如果只玩 tidal, wxa50 有 tidal connect 的話,就乜都唔需要買
唔該巴打,我試用緊,係好正
但搵中文歌太煩,同埋連周杰倫既歌都無

所以先想用APPLE ,咁其實買齊D野就搞掂
我應該都係買一個50CM 深同124高夠 裝既過程係普通螺絲批就OK?
話說你吹住黑膠盤果隻除靜電風扇係咪一路播碟一路開住黎吹?
Cut左個咁實用嘅USB輸入
計落真係好平, 砌個5層架都係六百幾蚊, 而且望落都靚仔
咁食屎 之前買左appl d歌,仲以為重down有alac
點駁?
咁唔係都會變成經Airplay2播?
A100同iloud邊個好啲
iloud,size 夠細
幾千蚊係咪冇可能買到靚嘅低音
想問下 如果距離得1.4m , bass 單元 應該大約幾大較合適?
5/6.5吋應該勁過頭?
4吋係咪較合適?
典型 客廳 電視櫃同sofa 都係貼牆
而家對denon 150 3.5吋bass 都覺得勁 減左1格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞