喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
男人係慘過女人
如果係同差個一批比

你地女人最大既先天問題係無同理心

自我提升係非常痛苦既過程,你地女人知Q乜

有吸引力既男人睇既高度同視野無你睇野咁淺
而且愈高價值既男人就要愈識收埋自己弱點同真實情緒同想法,呢種都係高情商表現,正正因為了解别人都有自己面對既難處,無必要别人承受自己痛苦

Ps
我唔會選你呢種女人結婚
傻豬嚟
以處女標準有高潮只係基本 勉強合格咁解
同滿意仲差好長距離

正如你唔會有得射精就覺得條女好撚勁
你家底一定好厚,記住你而家既條件吸引力非你自身賦予比你自己
真:喺香港,女仔只要有中下或以上嘅外表質素再加多些少學歷補充吓例如揸住Asso、high Dip嗰啲都已經夠喺香港呢個社會無往而不利㗎喇
如果仲要喺無條件、無本事嗰啲真喺慘過死
咁你估錯晒
以前讀書未出嚟搵錢嗰陣去旅行都係女朋友俾錢
有趣,不過後生女鍾意靚仔唔知你有係唔係
有頭髮邊個想做家英哥呀?!你估拍拖呢樣嘢好似返工出糧咁你肯出力就有回報咩?
我諗我算係肯打扮嗰種 唔會金鐘M記look先
連登仔標準答案:
男人老狗拍拖就唔好太計較回報啦
乜都斤斤計較,小家,孤寒就唔好學人拍拖

但女人就點計都得
呢樣完全違反女人天性,被征服,依靠
男人天性其實都想征服同被依靠
睇字都feel到你嗰種活喺自己世界嘅思想你個ps真係
呢個係關霸地盤既問題,雄性動物天性,係大自然優勝劣汰機制
我覺得哩點某情度只係舊式思想嘅性別定型
睇姜濤哩類仔咁多女冧就知
佢係靚仔wo,對女人係高價值產生吸引係毫無疑問
齋靠樣靚佢係唔會紅成咁
啲女係鐘意佢份青澀感會想呵護佢
事實就係咁,女人面對框架以外既挑戰就唔識反應
但女人除非眼角好高或/及自己條件差到災難級,否則好難35歲未嫁
要知道,男多女少、男對女要求低到近乎冇要求
你拎得整容黎講
咁矮都可以做增高手術
男人覺得自己望咗女人一眼,同女人身處同一空間已經係賺咗
明明自己俾性慾奴役成為女人奴隸偏偏就以為女人被男人性剝削
男人就係咁弱智唔理性嘅生物
女人先最勁
女人生殖器會隨住科技進步自動升值
保值能力勁過樓黃金
仲要係原廠設定被動技能
女人勁在以最少付出獲得最大回報
用男人標準嘅話,起碼95%女人都係廢
都唔關女人勁事喇,男人性慾自己害自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞