喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
上連登勿認真
女人諗嘢最鍾意限死自己喺某個框架入面,一無框架即刻hang機
所以成日覺得人地有問題係因為人地唔識跟遊戲規則玩
但係就從來都唔會諗吓本身遊戲規則係咪有問題
除非有錢
其實香港你地講既狗公.
係外國 係好撚普通既一件事
你係地自己踩自己姐
Er....er.....港女世界第一 !!
港女個風險咪仲高過大陸妹 要揾當然要係大學/本地職場上面揾 個班有知性好多 你走去啲三四線城市或者農村揾就梗係舐嘢啦
但係冇錢然後coj
咁體育比賽都要男女同一條隊啦,平等喎
唔通我話你聽非種子嘅網球男子選手閒閒地都贏top 20嘅女子選手咩
槙島巴動真格
https://www.edb.gov.hk/attachment/en/about-edb/publications-stat/figures/Enrol_2019.pdf

P101~102
用香港總人口條數唔準,因為計咗女嫞同單程證家庭團緊
香港男中學生其實係比女中學生為高,淨睇本地定國際學校都多咗9千人(佔總中學生人𢿙2.8%)。
啫係男學生比女學生多,但兩大既女大學生又比男大學生多。
咁我再問多你一次,點睇?
覺得做巴打都辛苦的
補充下你講野
加上延續返個post男人會講stat嘅傳統

勁男只係一個tier let say +2 sigma above
即係話大部分人做到勁男後 咁勁男嘅標準只會提高返 跟住勁男就會少返 最終所佔嘅percentage都係一樣

btw 專注做好自己嘅男人 喺男性上游效率咁低嘅社會底下跟本冇多餘嘅capacity去溝女/學溝女
所以女仔角度approach自己嘅已經唔係你地口中嗰啲專注做好自己嘅人 佢已經分左心去諗點樣溝你
既然講得向外求啫係冇計到港女
真 女仔5-6分多數男仔已經覺得好ok 行過會望下
男仔唔係接近姜B果d level 女人都唔會讚靚仔 眼尾都唔會稍下添
有錢男人有咁易搵咩
樣唔靚身材唔正嘅女邊有得咁玩
駁唔刀
我贊同啊,咁你支唔支持體育比賽唔分組別比賽?
成日話女人要求高 咪話你班港男廢?明明啲要求好basic
靚仔: 講真呀 係人都鍾意靚嘅嘢㗎啦
大隻: 肯比心機操吓有幾難 少少付出都做唔到學人媾女?
有錢: 要人同你捱你好唔好意思
高學歷:唔通同個低學識嘅垃圾一齊咩比著你哋都唔會揀個mk妹過世啦
米八: 要帶出去見人㗎 生到侏儒咁同你行埋一齊你唔醜我都醜啦
幽默:個人悶點生活呀要對住你下半世㗎

連登仔真係好心咪咁仇女啦
理想還理想
你係上得連登太多定唔出街
條街大把拖住女既都冇175
唯一方法 降低性慾/溝其他地方女仔(非東亞)
個個都有冰嘅咩
答你唔到
因為仲有好多factors 影響

好啦
我唯有講句
我搶晒晒港男既學位
對唔住呀!!!!!
搞到你地溝唔到女
港女就是原罪!
https://www.marca.com/en/more-sports/2017/06/27/595296da468aeb99218b464c.html

補返條link先
照你套logic,威廉絲都幾失敗
香港好多女人 我要平權但唔平責任

福利我要攞晒 責任就交返晒比男性
女人係攞黎錫既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞