喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
唔係以為
將呢幅圖入面人物調轉下咪知點解囉
小美麗事件
你啲論據偏頗到

生完仔成個身體健康差哂男人會?而家有幾多人生仔? 生唔生仔你冇權話事?你唔想生有人逼到你?個仔你冇份?

小學開始,瘦平胸俾男仔笑平板、大波笑肥婆,男人有?(最多好似都係男仔自己偷裝人地條J笑人短咋喎) 男人生得唔高就成日比人笑死矮仔唔計?比人笑毒撚唔計?男人肥唔會被人笑死肥仔?

出門打扮成個鐘呢個就你自己問題啦 你個樣本身唔係樣衰既 根本唔洗點化 簡單淡妝先最多男人中意 已經大把男仔追啦 現實已經變左係女人批評男人外貌多個男人啦 話女人身材點點點已經實被人屌 而女人可以肆意批評男人生得夠唔夠高等 女仔由細到大都比人錫住 「唔可以恰女仔」但冇人特登講「唔可以恰男仔」

女人都要又靚又要瘦底大波喎 港女有幾多個真係大波
定其實你哋出叫春po嗰陣係陰陰嘴笑緊
內心enjoy緊又有班厹嚟氹自己 開心 咁?

講緊你女神笑你成隻狗咁衝入去留言?
所以好建議一日到黑鬧港女唔好嗰堆男人互含互屌,反正佢地都係為扑野咋嘛。
其實得香港先咁癡線 一早講咗大家不如媾其他地方嘅女 肯放下政見其實大陸妹真心好過港女多多聲
身邊有唔少frd都係同大陸妹拍拖 佢哋女朋友唔單止嗲之餘仲要成日主動貼錢比條仔等佢冇咁大經濟負擔
港女咪話貼錢甚至AA啦 出街洗費肯拎個銀包比返少少已經好罕見 大把連拎銀包做吓樣都廢事
真心係。
我覺得連登仔應該活咗喺自己嘅世界。喺香港做唔靚嘅女仔根本係好慘。
有個朋友除左肥柒,乜都好,貼錢俾仔tim。咪又係冇人要(佢溝過嘅仔都係柒頭,有啲仲矮過佢)
其實你揀人,人揀你。女人要男人有錢,男人咪都係會睇女人嘅樣同身材。
真係擺款個d,係連登比人話abc雞
唔好ff得太美好
大把女仔M底到傻
無錯
無樣 後生就得
有小小樣 賣相 坐喺度一個月10幾萬
連登應該冇乜人知 唔係嘅話成人就唔會有咁多狗公啦
你咪繼續講個別例子囉 永遠講緊普遍現象就有啲弱智攞個別例子黎講 李嘉誠冇讀大學做到首富啊 讀大學冇用架!

仲有 王祖藍矮李亞男成大半個頭添 現實有幾多個女仔唔介意男朋友矮過佢? 99%都介意啦 而王祖藍有錢喎 溝到女有幾奇
你真係好撚肉酸 連兵都唔係
平分=女人有做一半=女性完全冇晒責任咁濟
Goodest logic
想問下十月懷胎切開個閪生仔然後跟男人姓呢啲有無平分到好驚益咗女人
上連登一轉都睇到女人被人指點多定係男人被指點多啦,大話講一百次當真
俾人笑矮、毒撚嗰啲係得女人笑?依家講緊性別,你走去講第樣。有冇小學女仔指住男同學條J笑短呀?小學男仔笑女同學性徵就大撚把喎
咁你講現實夠係99.9%女仔介意男人肥同樣衰啦。咁代表乜野?

仲有 肥同樣衰有得執 你除非係極醜 否則靠化妝已經一定唔樣衰 練下身材已經大把狗公

男人? 生得矮可以點? 生得樣衰可以化妝? 當然 都可以靠著衫等補救 但唔會夠女人易囉

好心你公平啲講啦
平時打機當湊仔 講嗰啲人自己去家長日睇下老母去多定男人去多,有咁多男人有份湊仔就唔會咁撚得閒出去叫雞啦
因為有d人唔鐘意收兵
好似我咁
對住d無興趣既人我會唔會覆
我係狗,汪汪
有冇女仔指住男同學條J笑短呀 係因為你睇唔到渣傻尻 同埋除非你太肥搞到好大波 撚有人笑你性徵咩

仲有 你幾歲 講緊成人世界你不斷講小學
如果一個肥柒女人同肥柒毒撚
做肥柒毒撚會仲好啲
果到講緊拍拖時經濟方面啊on9
香港女仔肯AA制已經被人讚係好女人 我有講錯?
男人揀女人主要睇樣睇身材然後先睇其他野
你都可以唔揀樣 專溝啲高收入嘅 肥婆中女上司照殺 應該會易啲搵到
咁波細又得男仔會笑?
大把女仔笑返女仔波細啦傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞