喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
係咪有咩誤會,我有話男女性慾一樣?

雖則我都識好多女可以性同愛分開搵sp
而我自己反而做唔到性同愛分開亦唔會周街見到女就興奮,因為條街大部份女都柒過自己女朋友太多

但我同意比例上一定係男人隨便過女人,起碼男人心態上亂食野都無蝕底,唔需要好似女人咁瞻前顧後
女人身高列唔列入擇偶準則呀 影唔影響擇偶條件呀 唔撚影響呀但男人身高真係影響對異性嘅吸引力
想證明男人矮係咪一定溝唔到女? 你自己上交友app玩一次就知啦
女仔肥仲可以減 男人矮你教我點增高
你弱智不如都係收返埋啦
不過公平少少講其中一個原因係而家港男做得老竇嘅唔撚教
以前啲老竇都唔撚教仔
變晒做老母覺咁咪會將老母嗰啲觀念輸入晒落個仔度囉
唉 好失望 ....你敢面對咁多男人出黎反駁應該係聰明人 但唔好為駁而駁啦...你都知咩事啦下話 唔講機率一天一地
"男人矮係溝唔到女,(而女人矮又冇乜所謂)。"
你唔同意咩? 如果你同意既話 點解仲可以覺得男女門檻係一樣公平...? 已經唔講錢
咁女人肥同樣衰何嘗唔係一定難好多?
香港自稱女權嗰班人都係諗住食女權自助餐,完全唔係玩真正嘅平權
好呀,佢哋唔想負返責任,咁男人都冇必要繼續承擔呢啲父權枷鎖
我做返我本身嘅duties就夠,剩返嗰啲你哋慢慢拆掂佢
我冇義務要幫你哋承擔哂一切
唔係男女平等喺香港係叫女尊男卑
所以多啲支那人入嚟競爭某方面係好事 等班支那人去改變依家個變態風氣
就算冇辦法制止依家個種男女不公現象 都唔可以比班港女過得咁順攤
寧為玉碎不作瓦存 大不了一齊攬炒
你都on撚9 男人叫春就得 女人就唔得?
新香港童話= 港女的新衣
根本呢個就已經係男尊女卑啦
理撚得個社會點講係咪幫你養老婆先
都話肥可以減 醜可以化妝整容 依家後天可以修補
但男人矮你點救呀閣下理解能力...
另外開發論其實係男人幻想出嚟
性經驗唔會令女人變饑渴 只係技巧好咗大膽咗
處女性渴求先大 因為幻想往往美好
男:肥+樣衰+矮(160~165cm)
女:肥+樣衰+矮(150~155cm)
你覺得邊個拍拖率高D?
佢認為男女生理差異衍生唔到任何能力上嘅差異,你仲問佢呢啲做乜
一問佢體育比賽男女可唔可以同一條隊就即刻收哂皮唔出聲
問題係邊個去推動女權改名先?
人地而家關心女性受到既不平等待遇,成班女人邊個會無啦啦講改名?由今日開始我地睇埋男性?我覺得女性關心返女性既待遇係好合理,唔係每個人都可以明白/體會到另一性別既難處
而且如果大家都係追求平權就唔會有
「一個例子 女人合理地同勁過自己N倍既男人一齊」
既問題出現,因為追求平權既話大家都會覺得無論女性同咩能力既男性一齊都係合理
但現有追求平等既女權應該唔會注意到呢個問題,因為你講既係合理而唔係必定(必定就係父權),我唔可以屎過我條女呢d問題係男人先會經驗到
如果你要女人諗埋男人會經歷到既不平等再去propose出黎我覺得又太harsh
我都agger再合作,但你要合作都要有男人起左個爐,唔係既話佢地要同咩人合作?
或者男人都可以加入左女權aka未改名既性別平等,或者女權aka未改名既性別平等已經有<1/3既男性
咪係 女仔唔肥既話 矮根本冇問題 好多男仔覺得好可愛添 女仔反而係驚太高

條友都9588 啲logic仲差過小學生 同佢講都嘥氣
Welcome to Hell Kong
當然ching你咁灑脫係好事
但無可否認好多人都係比呢d規矩圈住

最弊係社會講講吓就變真理
到時連養唔養老婆都冇得自己話事,除非你諗住單身一世
你唔好睇少亞洲社會嘅社會壓力,真係會逼到人好壓抑
紀律部隊體能要求可唔可以男女睇齊
叫春其實都係想收下兵姐,你估真係叫春咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞