喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
係咁意喺連登show下手指甲,已經一大堆厹等住pm你
如果有幾分姿色,簡直呼風喚雨
就算奉旨唔俾錢,班男人都唔會有怨言
text又唔洗你諗話題,你淨係覆嗯哦喔都一堆人keep住flirt你
根本香港地有塊閪人生已經贏咗八成
幾時都可以高高在上,玩弄班港男於股掌之中
頂多人哋咪上嚟匿名屌你兩句
現實班港男咪又係對你搖頭擺尾屈服於你裙下
見到你班絲打仲上嚟叫春無事呻吟扮晒有感情煩惱咁真係有啲躁
定其實你哋出叫春po嗰陣係陰陰嘴笑緊
內心enjoy緊又有班厹嚟氹自己 開心 咁?
豬排都收到兵嘅年代 完全諗唔明點解仲會有女人叫春
香港地有塊閪已經唔憂柴唔憂唔米 閒閒地都十幾條仔排住隊慢慢揀
極度連登叫春個班係男扮女嚟
已經捧撚到你哋上天花板
你哋都仲要叫春
咁我依啲死毒撚咪唔洗做人?
做吓運動 化吓裝
只要有心 人人都可以正菜
化妝
大把港女啲性格閪到一個點都大把仔啦,收皮啦你
真,除非真係肥到好似cat girl咁(都重有得減),唔係真係有西大哂,毒撚就...
你老味你仲叫春
如果佢地有一日變咗做男人 肯定不出一個月就頂唔順自殺
沒有醜女人只有懶女人係真,我中學最醜嗰幾件依家有啲做咗ig女神
根本肯減下肥化下妝唔好污糟邋遢已經可以溝死仔
唔好諗到班女人咁廢,好撚蠱惑㗎佢哋
係俾仔溝死
真 震撼教育
係喎sorry
「點解無人理我㗎!點解我電話會半日都無通知㗎!!
軀殼變咗做男人 點蠱惑都冇用
蠱惑唔到
雖然我係毒L,但我都係一個有要求嘅毒L

wah,屌,啃唔落呀
有仔就開心咩
有靚仔食先算啦(利申:冇
比着男人就算有幾十個美極肥婆唔通都會開心咩有冇咁濫
正你老母菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞