喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
鬼妹同港女
你岩
大家都睇黎代入唔到對方
所以係各有各辛苦
所以我就話唔開心除左努力可以做咩
可以
我都講句sorry 可能諗野單純左少少

無諗到講句一齊努力大家會咁唔開心
我的確唔多識講野
本身只係想大家正面少少
我就唔覺全世界都係
所以當未遇到既時候咪做好自己
咁如果你覺得真係外在美最重要
咪襯下衫美下容
沒有醜女人只有懶女人
男人都一樣

我身邊既係男仔都無咩改進反而嫌棄條女
咁我主觀意見啦
唔好怪得班女人
班女人咁樣都係班垃圾男人養成
嗰啲咩十萬個激嬲女朋友嗰啲on9 page就係鼓吹緊呢啲嘢
唔識教女就唔好學人拍拖啦

所有人都有自己selling point

其實我本身未睇全民造星果陣
姜濤已經紅左
果陣就咁睇相覺得佢好柒

但睇左個節目
覺得佢好努力 有性格特點 好charm 先開始覺得佢正

就算保錡大家覺得樣衰
我都係節目睇到佢好好笑好true 好鐘意佢

個個都有market
個個都有唔鐘意佢既人
但有內涵有性格一定有人會睇到
無需要特別怨某d人

咩料
你識親都係雞?
你有無女仔朋友架
咁你要怪嘅唔單只係嗰班所謂狗公定係做爛市
最應該怪嘅係嗰班垃圾港女嘅老竇
唔撚識教
養不教父之過
仲撚到自己個女成個公主癌
以為有錢真係大撚晒係嘅香港就可以咁樣玩
其他國家啲男人真係理閪你個女繼續扮公主癌
韓國嗰啲大男人見到咁閪嘅女可能真係會打落去
有時唔係話要貶低女性
但係最基本一樣野做人嘅基本禮貌都唔識又唔識尊重其他人
講真如果根本唔想教好自己個女寧願去變做社會垃圾都唔撚理嘅話
好心做愛就帶返個dom 啦屌你老母
個寶琪樣衰都唔係最大問題
最大問題係佢啲閪性格
人地用cargirl做例
要知道自己毛幾多斤兩

男人可以自己獨自生活,但女人多數唔得
你可以睇下單身勁耐個d女上司表現係點
因為香港教育本身抑制男人既野性
男人既吸引力來源

無挑戰性自然喪失吸引力

另外男人唔好再係度怨,自我提升,改善社交能力,外表

會吸引到女埋身,2性動態男人從來唔係用討好同跪低既方式産生吸引
因為香港教育問題。抑制男人野性同自我肯定呢件事
,做順民
正正扼殺男人吸引力來源
你呢d係有得揀
大把人係無得揀

所以話,揀到狗公不如話你自己遇人不婌,眼光差
或者唔選個自己可以食住互補,但比較低質既男人
女權興起都係因為女人揾到錢,同控制到自己生育能力

以前女人懷孕,無男人保護就真係好易玩完
首先要了返兩性動態既本來面目係點
然後到建設自我,自我提升,擺脫到女人個西既控制
咁男人就贏

因為女人只能用個西做武器
兩性就係咁血淋淋
女人或者會同情弱者,但只會鍾情強者
唔好睇少女人,女人直覺比男人高好多班
氣場都係潛在溝通一種

一睇個男感覺係無乜吸引力
證明你無比女人高潮過
我都係咁話咩女都比人捧到上天
香港果隻 男人有著數要求男女平等,女人蝕底就話男女不平等根本就唔係女權,係男奴主義

香港係男奴興起至岩
但係女人只會被20%高價值既男人所吸引
你無吸引力其實都係唔關你事
幽默搞笑,轉數快,社交直覺勁既男既可以溝到唔少

女人無得救,判左死刑
波點練
溝條女有冇咁難呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞