喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
你講“夠膽講“冇意思,我夠可以話女人嘅人生難你十倍,你覺得有說服力咩?

我又真係好想知,你所講嘅難係難喺邊度?

不過我諗都好難理性討論,始終呢度係連登。

好多人對女性嘅稱呼都仲係雞、豬閪,尊重女性都唔識,有乜可能女尊男卑?
笑死
你講得好岩 一睇連登就知條仔咩料

Btw
係啊係啊 港女全球最差
快d北上搵北菇 台妹 鬼妹啦
喂咁你調返轉男女咪一尻樣 大佬你地到而家都仲未明

講緊現代社會 6分女仔搵個6分以上既男仔係唔難 樣靚嫁個人工唔錯既已經可以改變命運
女仔唔洗人工高有樓有車 但男人要 先有條件揀;女仔只要樣靚、性格唔太差 搵旬盤絕對唔難,男人如果窮/矮/性格唔係好好得唔得?;而且女人要既野(樣、身材)多數係後天可改變,而男人,身高冇得變、錢同家底算係一半半啦(但現代唔係讀專科有幾多機會向上流變有錢人?
你唔識溝女姐
我身邊眼見d醜男都溝到靚女
知你假膠 但吹都吹得誇咗啲
係就唔會咁多劏房公屋家庭 唔會咁多連登仔話窮人生仔正仆街
啱先翻睇張相 笑到仆街
咁起碼有得揀先啦
我就唔信你本身條件係好既 追你既會全部都係好差既 事實上6分既女仔都會有7、8分既男仔追啦
認同
大把人好平庸都有女

不過同上邊果班人講呢d係多餘
頂多人哋咪上嚟匿名屌你兩句
現實班港男咪又係對你搖頭擺尾屈服於你裙下

我一開頭已經講咗,你有冇睇內文
Give and take啊姐姐
女人前中後期都屈機嘅話,男人仲有咩存在價值?留返嚟捐精咩
知唔知香港社會係鬥早熟?女人早熟過男人係先天生理上嘅優勢
女人利用呢個優勢係造成咗好大嘅雪球效應,尤其係男女升中變咗排同一條隊之後,女人升band 1/讀大學嘅機會大咗好多,舊雪球一路碌到入職場
比條生路男人行吓,ok?
你就假膠 拎你老母果輩出黎比
175/180up 、 人工唔錯、專一、細心對我好

95%女人開既條件 而男人:唔好係肥婆豬扒又樣衰同公主病港女已經跪地感恩
係咩,我身邊應該得一成女人係aim靚仔,其他都係睇錢多,仲有啲係講feel.
而身邊嘅男人就講得好好聽㗎,唔介意女朋友生乜樣,只要順眼就ok。然後成日話溝唔到女,一㩒條女張相俾我睇吓,dklm,靚女嚟㗎喎
有錢你又知咩
D人成日問揀大波豬扒定紙版靚女
正常都答why not both啦
175/180up 、 人工唔錯(至少唔低)、有上進心、專一、細心對我好,呢個基本上係95%女人開既條件

而男人:唔好係肥婆豬扒唔好樣衰同公主病港女已經跪地感恩
但更多平庸嘅人冇女
咪係 正常唔太肥唔太瘦 有B已經冇問題啦 ipad 99%係啲瘦骨精黎
但女人下下一要求175/180 仲要冇得改變既
一句講晒 男女都唔好拍拖就ok啦
feel 咪又係建立係靚仔同錢之上
女人同男人審美觀都唔同 男人一定要求低勁多
下 poki比人屌到飛起你唔講

啲女人永遠淨係識拎生仔黎講 有幾多人仲生仔呀而家 咁唔生仔係咪要調返轉啊所有野
連登仔真係好奇怪
又要話窮人生仔正仆街
自己都深受窮家庭所害
到自己溝女果陣又要條女同窮撚一齊
起碼我身邊嘅朋友冇要求175up同靚仔,但的確係要求男人人工唔錯。
而男人,單身嗰啲就成日話搵一般樣女仔,但其實都係溝靚女。當然仲有一部份男人同一般樣女人拍拖,我上面係講緊成日叫春冇女嗰啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞