喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
就係有西先可以蠱惑。全部所謂蠱惑係因為男人對佢地有性慾先可能從男人身上攞到好處
啲研究話月入四萬港幣以上再多己無用
女人無付出又嫌三嫌四
所謂勁男咪又係要攞錢出黎比女人
靠自己?
真係黑人問號
停水停電自己起草屋先喇
佢講果啲由有人類己經係咁架喇
係女權作故仔爭權之嘛

皇帝貴族》女人〉奴隸男人
之後女人扮受害人
根本就無勁女
女人全部寄生蟲黎
只係寄生單一男同寄生社會制度既分別

響你口中既廢男正正就係最有用最有貢獻
而你口中既勁男正正又係將所謂廢力既成果獨佔既寄生蟲
人地話做男人辛苦播,咁都叫打飛機
傻仔
對西無興趣先係終極勁

有錢又點,咪又係濕洞既奴隸
白痴男嘛
根本就唔識玩個遊戲
根本越做狗就越難有西屌
啲人越難有西屌就越做狗公
惡性循環
咁叫付出
唔怪之得啲女權話響自己屋企做自己屋企既家務應該收錢
女人:天生
男:後天努力

用後天努力既野黎換天生存在既野
男人蝕到
其實男女數量差唔多,由西方社會做個風氣出黎係男人求西屌己無救

明明所有文明都係男人建立,不過男人無女人咁賤,免費比女人享用文明
但女人就攞自己個西黎做討價還價工具

女人依種生物真係賤到
女人以為有錢靚仔會同佢訓一次,等於要娶佢
返啲工真係工?
坐冷氣房吹水炸
男人都要叫雞晒錢
男人要打j己經傷身脫髮喇傻西
係女人鐘意將男人被大自然害講成加害

屌你女人永遠扮慘,屌你你月經關我撚事咩
大自然令你月經架,唔係我令你月經架,男人無責住補償你架
唔通男人性慾強就扮受害人,要女人比個西黎屌以平衡大自然對男人既傷害?但女人無咁做播,重做雞黎自利添

女人真係on99,丫唔係,係當男人on9既賤人先啱
所有女人都廢既
計工作效率神早比多左女人
乜做少啲野都應該收一樣人工架
共產主義?
溝唔到女

四個字特別好笑
入面睇到女人既自戀同男人既弱智,竟然迎合女人黎眨低自己
用得毒撚依個詞既都係白痴,根本就無一個對應既女人用語
成日詞係女人作出黎托高自己既自戀手段
班白痴男真係
因為女人真係唔會承擔任何責任
一條都唔好溝
唔溝又會話你毒
所以戇鳩先在意
根本你做男人無得贏
無正常
全部都係責任唔付權力要

你問吓啲女人要唔要投票權
又問吓女人肯唔肯上戰場死

如果佢答你要同唔肯(九成九都會咁答)
佢就己經係個垃圾女尊主義者
因為女人真係能力低
要用人類咁多年文明科技先可以追到男人
屌,以前人手計數,依家電腦禁個制就計
啲女人就會話屌我都男人一樣都計到喇
所以你見舒服工女人做,因為文明社會己經將啲工作極度舒服化
啲真係要勞力腦力既工呢?永遠唔見女人
有見過女人做外科手術醫生嗎?我就未撚見過了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞