喺依個男卑女尊嘅年代,唔明點解仲有絲打叫春

926 回覆
1613 Like 379 Dislike
冇計,香港偏重 服務業/金融行業
資訊科技 /創科行業 係未來趨勢 政府又唔重視

仲要標籤IT人係狗係毒撚
係因為班女嘅發現揾唔到先騎牛揾馬先啫你方死佢哋揾到仲唔即刻起飛腳伸開條仔咩
上面巴打已經比咗例子 我自己身邊都唔少
香港果隻叫 男奴社會
所以,點解身為男/毒撚就要不斷努力付出,都未必有收獲

但你地大把女唔使點付出,就拎哂所有著數,拎完重要上黎叫春話自己好慘。

而我地男/毒撚一叫春就反屌番我地因為唔努力,唔上進,所以抵死冇女

點解,點解要咁唔公平,點解啊
比班狗公flirt都叫男卑女尊?
咪話左答佢唔到
然而我下面講既野都係according to佢講既野
究竟有咩問題?
你地唔係覺得呢個就係咩事實咩?
點解屌我?
做咩咁嬲?
港男是寶
點睇都好似你嬲啲bor 打咁大段野又串77
生得高大家暴打尻佢地完全還唔到手果陣就真係有安全感啦
又一個代表晒 你係人地肚入面條蟲? 你知晒大部分人心底點諗? on99
個班話男同女冇分別
甚至話男比女好的人答到我點解未
真 平權但唔平責任
享受父權社會遺留既福利 但唔洗負返更大責任

屈晒機
女人係鐘意果隻
係對其他人衰
但零舍對自己好既男人

即係會打尻其他人
但唔會對打女朋友,對女朋友會變成小男人果種

所以女人又玩哂
男人有著數拎果陣女人就要求男女平等
女性蝕底果陣就話男女不平等

有屎食果陣就男人硬哽

同大陸人有咩分別
叫春又唔係叫比你 D 毒撚聽,係叫比男神聽啊。
乜撚男/毒撚
毒撚就毒撚啦 毒撚先溝唔到女咋
Anyway 我只係想講唔開心咪努力改善
唔需要特登攻擊任何人
做人正面少少
已經會好討人鐘意
你班友又唔好怪哂港女

多得你班狗公做壞規舉,太遷就女人,所以形成今日既港女

女性覺得男性為女性蝕底係老馮係理所當然都係多得你班狗公造成

明撚未?
唔係攻擊人喎 羨慕下香港女仔都唔得?
講返事實啫
同意 啲狗公同毒撚 做兵果啲
首先,我認我係毒撚
但我身邊都識好多唔係毒撚但又溝唔到女的男,咁又點解釋?
而且,照你咁講,我係咪又可以對班成日叫春的女話

女乜女,豬西就豬西啦,呢個世界得豬西先溝唔到仔咋
港女同支共根本一擔擔神又係佢 鬼又係佢
吹奏港女個班根本就係同支持中共暴政冇分別
我覺得好多男人亦有責任
個社會變到而家咁唔會係一個性別可以做到
問心你身邊有冇人覺得食飯埋單係gentleman
結左婚想老婆係屋企湊仔
女就應該讀文科男就理科
女人就應該以家庭為重
男人就要創一番事業
與其話港男冇優勢但要承擔責任,不如話港男覺得自己要承擔個社會仲覺得男人要承擔
如果個男人唔做野湊仔等老婆養既真係比人指住黎笑,無分男女
當社會本身都未接受到男女平等個陣點會淨係怪曬落港女到
屌你老母祖宗18代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞