有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(8)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
仲有土著兵種勁過歐洲兵種詳情自己睇d土著兵的點數,建議paradox直接加個formable nation wakanda。點解?because “thia is COOL!”
就算冇bug,d 數值咁誇張一樣唔撚洗玩
何況d bug多到狗屎咁
https://youtu.be/3o9zLSSWYis
https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/eu4-1-31-1-majapahit-is-now-live-checksum-19c6-not-for-problem-reports.1470430/

You should NOT load up an old save from a version older than 1.31 after updating (1.31.0 should be okay however - but if you can you should probably start a fresh save)!
啱啱hot fix咗一堆bug,但又發現咗新的bug,宜家estate有機會消失,仲有事件出的明君(保底333變咗固定333)
paradox好嘢:
我們修復了一些bug並update了更多bug

hungary無限regency,富士山減dev cost原本係province modifier但變global modifierreligion change 咗shia但冇得揀buff
總之就係一堆本身應該pop up的事件好多都有機率冇咗
隻game係完全玩唔倒,大家可以慢慢等
我成個Ironman save冇撚咗
完全load唔到
pdx好波
屌佢老母我都係
解羅馬尼亞成就
個頭開得好撚靚
更新完一開game冇撚左
我granada差葡萄牙就吞哂成個Iberia拎re-reconquista
第一次玩ironman就比啲咁嘅野我嘆
有冇人玩hoi4 mp呀
問咗咁多次都冇人理我
可以reload舊版本
就可以開返舊既save

岩岩開得返個波蘭ironman save
神羅dlc後正式爛尾
加入帝國有冇改返難?

利申:冇買最新兩個同埋Mare Nostrum既dlc 太on9
同埋越南而家變左支那種越南仔實嘈到拆天
如果係menu就咁禁continue上一個campaign
Load咗入去就會救唔番個save
揀single player再揀save先唔會出事
屌第一次玩EU4 十幾個鐘壞SAVE
Hoi4黎緊可以設計坦克,之後就飛機?跟住就輕武器?
要有啦
唔通尼泊爾啲三級鎗同德國一樣咩
我怕無咁多陸軍經驗改
派attache偷人exp
有興趣
一講到打online 大家都比較怕醜
輕武器難啲喎
Soft Attack 5.9 Vs 6.0 嘅分別?
Cls
Pdx決定放棄imperator:rome
明明啱啱先救得返
依家個個都係fourm屌,Imperator2.0有vic2後pdx最擬真嘅模擬嘅機制,明明好大潛力
依家竟然殺死佢,真係鄧ir個director慘
搞乜鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞