有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(8)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
discord 冇人的
我之前就算喺連登約都係冇人理
呢個po有幾多active hoi4 player 先
唔知
唔該各位active hoi4 player喺度留個正/負皮統計人數先
lm
pin this
屌講咁多麻煩各位入group啦
eu4 discord link
https://discord.gg/beXkFGKUc7

HOI4 discord
https://discord.gg/HqJBZ7C

各位畀下面入group 玩mp唔好齋mon po
部機太廢,連機會拖慢成個mp
淨係識用裝甲師包ai,一打爛地被ai虐殺
CK3 game rule set random 宗教同領主
https://discord.gg/fuPvhBT

香港本土群 有少量台灣人
每星期六日組隊打heart of iron 4.
多人歷史遊戲
歡迎大家加入
內有教學及多人遊戲功略
長期熱鬧😎😎😎🔥🔥🔥

今日終於可以解到"Luck of the Irish"個成就
有冇得淨係入嚟觀戰
當然可以啦 唔洗咁客氣
啱啱果次 Paradox insider又冇Vicky 3
我要八國聯軍打鳩中國

有人整緊(好似係)
Eu4如果玩mp set幾多速
同堆pause game果啲點計 係咪隨時都stop得
鬼佬一般會玩speed3,除咗講和、有人斷線之外基本上唔會停
大陸仔玩speed 2,因為佢地好注重控兵操作,同埋佢地一律very hard mode打仗少少失誤就會收皮。

個host可以set所有人可以pause 或者得佢可以pause。宜家我玩單機一般都係speed3唔pause去熟悉個手感

如果我地成功舉辦倒mp我地開始頭幾分鐘 speed2先。但唔洗擔心,因為speed2真係好慢,新手冇乜控兵技巧反而會覺得慢但老手注重好多細節反而會prefer speed2(加藤鷹手速令計)
玩緊EU4
之前試過唔用dlc reform HRE
依家齊dlc想form 意大利反而form唔到
點解vic 2 咁撚垃圾
micro 地獄
啲ai 又可以military access 撚鳩你個防線
即係個land border 一大啲就唔撚洗玩
一陣10點eu4會有連登第一次mp,要人
今晚eu4有mp chill game,歡迎新手加入
https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/hoi4-dev-diary-min-jistenna-jithenna-malta-focus-tree.1465316/?utm_source=twitter-owned&utm_medium=social-owned&utm_content=post&utm_campaign=bftb_hoi_20210401_for_dd

Main point:
So anyways, look forward to next week when we will start dev diaries for 1.11 Barbarossa and the next unannounced DLC. See you all then!
USSR Finland Poland
我估加埋蒙古

年尾細DLC 我估北歐三國 或者西亞 (Iran Iraq Afghanistan Saudi Arabia Oman)
都仲係冇意大利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞