有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(8)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
佢真係出好多片
啲exploit又癲
尤其係德國
奧地利?反牙希?
why not both?
Bitt3ersteel
TommyKay係行Bruteforce 路線 Entertainment 100/100 學佢玩學技術一般般
工業力係一切
起到全裝甲師咪無呢個問題
用保加利亞都做到全裝甲師 德國全40w 裝甲師無咩問題
現代戰爭都係睇補給線
裝甲師面對轟炸機好無力,代表住你玩全裝甲師需要搶埋空優,要坦克同飛機都壓倒對面,需要幾好嘅營運先可以做到?

我用德國打蘇聯,基本上都係靠平原突破,然後包圍圈每格都放裝甲師,確保唔會被斷補給。只要你打死蘇聯嘅產能係少過你防守損耗嘅產能,咁贏就只係時間問題。

至於英美海軍 一律建議40年潛艇水雷流解決
base game直頭吞哂奧匈帝國所有領土
今晚(週六)十點eu4 mp

discord link:
https://discord.gg/beXkFGKUc7
今晚(週日)十點eu4 mp

EU4 出左新dlc
又要俾錢

有冇巴打有comment 分享下
又係勁多bug
預咗俾錢做testing啦
星期五晚十點有eu4 mp
誠邀各位一齊體驗v.1.31

另外有冇人玩hoi4 mp?
Lm
玩返 1.30 先
問題係連舊bug都未整好呢。不過睇班柒頭都唔知架啦,因為班垃圾根本唔玩自己隻game,亦冇留意關於eu4的youtuber
仲有賣之前一d非常明顯的數據輸入錯誤都可以冇改,horde idea個missionary strength+100%都敢拎出黎賣?屌你老母
仲有堆垃圾monument平衡差到仆街,ottoman手上有1座減idea+tech cost,仲有+adm point,佢地應該覺得ottoman擴張得太慢,先可以咁無腦咁buff ottoman。
仲有仲有聽班鬼佬講尋日個mp壞壞地,係咁斷線paradox係咪知道自己整得太垃圾善意關閉mp mode
monuments 最好笑係搞錯位嗰啲,同埋可以upgrade 富士山

跟住仲有st peter's basilica 嘅幫教宗減curia power cost 或者幫食conquest of rome 嗰條友減 curia power cost
最bug唔係呢啲
而係concentrate dev

明依家day1就可以將北京build up到100dev+

玩大城1500年前都可以做到,周圍打鳩人pillage dev

唔講新果啲nation,polynesia果啲form咗nation變返通用idea
majapahit disaster冇得完

唔講啦,paradox developer準備定擘開大脾,俾人屌屎眼+無限中出都得
都多鳩餘
又唔見耶路撒冷 麥加有monument
呢啲本身都只係有少少bonus
係要加啲破壞平衡嘅modifier先開心
Alhambra可以加15% admin efficiency
痴撚咗線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞