有無巴絲打鐘意玩Paradox嘅戰略game?(8)

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
係呀
我記得 workshop仲有個更加詳細
不過嗰個係要自己set
點樣可以開成就mode? 明明關曬所有嘅mod
最低中等難度 +
ironman mode(冇得save/read)
係咪我之前d save 要關曬? 例如我上局德國,今局想鐵人mode玩英國,咁我都要關埋德國個save?
德國個save有mode嘅
唔使 開game揀國家難度嗰陣揀埋ironman mode就得
如果係中文mode可唔可以鐵人?
應該得 你睇吓右下角成就icon係咪彩色有剔號
係咪冇開historical
有開啊,我macbook 得,電腦唔得
咁德意
有無幫主要國家強化?
咁奇怪,同一個setting,macbook得,pc就當你有改遊戲文件有mod 唔比你做成就
就係冇啊
你試下整多一個playlist ,叫vanilla 又好咩都好
咩mod都唔好加入去,連停用掣都無嘅狀態之下
睇下你可唔以著得返個成就mode。
想問下入侵英倫係咪可以唔放任何船落english channel到,佢自動都會搶到海優? 因為我冇放船,ai就唔會放船? 空軍同一樣方法?
你登陸要有75%控制權先得喎
你一定要放船落去
你放2000部cas 落去English channel 乜都炸曬佢啦
我習慣係北海登陸,因為佢地放好少船係北海
真係唔得就召喚意粉,意粉海軍會係地中海吸引皇家海軍注意,你再用轟炸機炸船,炸到佢無船巡邏。

再用你僅有嘅水面艦隊,用「打擊艦隊」指令搶一下制海,你上到岸拎埋港口就可以用坦克快速切割倫敦同北英格蘭,陸軍而言英軍唔係德國對手。
如果聽日開hoi4 mp chill game有冇人join?
多謝巴打教路,sea lion 成功。但拖到去美國佬派兵真係好險,下次應該早少少登陸。 但唔知點解個任務效率咁低,明明機場無爆位,但都係得25%efficiency

另外想問 下點解我後期train新兵d進度會好低同變0嘅?

打撚咗12個鐘
以為拎曬奧地利帝國啲地就搞掂
跟住佢話要埋約旦同巴勒斯坦
奧匈帝國有去到中東咩
1946年打美國係好痛苦
奧匈皇帝作為神羅繼承者個title當然有King of Jerusalem
呢個先係原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞