[音響撚]音響HiFi討論區(8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
金仔賣既地方相對少
基本上8成人都係阿二同姊妹店
即同一間
其餘兩成買水貨

我三個月前買
45xxx
比再前幾個月貴
但比而家平

我覺得係因為日圓高水左
同埋全球都需求大左
因為無野做留係屋企
denon 個幾部頂級都賣到唔夠貨
同超市 hktv mall 好生意道理一樣
人人留係屋企
自己煮野食,聽音響,睇電影,打電玩。。。
futureshop買線真係好正
標價又平香港買好多
我上次FedEx寄過嚟 前後8日
中間係法國唔知做乜9留咗3日
我揀最平果個shipment咋
可能有條線因此要訂貨所以遲咗寄出先upgrade俾我
唔肯定fedex係唔係standard
金仔可以買水嘅,其實都唔會壞

呢間做咗好耐

https://m.facebook.com/Wellcomeaudio/

上會陪朋友買機上過去,不過佢都冇E480現貨,就去買番行貨800

480全部排隊
冇問。問有冇貨,冇貨就走

800佢冇做
佢包改電壓嘅
最快用 DHL, 試過 3 日到香港
幫襯過 futureshop 用 DHL, 就算疫情, 好似係得 DHL 最唔受影響, 歐洲寄出佢通常會送去德國再飛機到港
有次用普通空郵, 疫情影響, Royal Mail hold 住我條線個幾星期
咁即係我個價
480 太受歡迎
一水水黎派
我買個時好彩有現貨
即買第二日送黎
唔好彩既係
佢黎得太快
但我舊喇叭賣左
然後新喇叭要等一個月運黎
結果望住480 個箱一個月
慘到呢
一個月超難捱
佢有無賣前後
冇留意,行開上去睇吓,老闆態度OK
最近部 av amp 壞左點唔著喇叭,又係 onkyo dsp chips 問題,想換部 denon avr x2700h,95W,只用來睇 Netflix 同聽 youtube music, 請問各位高人可唔可以推到呢 set 舊 speaker,thx!

我 modem router 有用 LPS ,冇用 switch
效果係有嘅,最明顯係毛燥感冇晒
Switch 我試過用普通腦場二百蚊鐵盒個隻,冇乜幫助,switch 嚟講應該要用靚鐘先有明顯效果
你用邊隻lps?
會唔會改左系統嘅聲底同埋cut頻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞