求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
你哥有無俾家用?

你有無俾家用?

無就收皮啦,仲洗緊屋企錢
但係同條女講又唔知點開口叫人走咁
俾我哥知道仲可能會嬲過我同我哥私底下講
睇咗下樓主形容嗰啲事

可能我要求太低啦 咩底褲浪係廁所
如果係我我會講笑講下次唔好喇屋企有其他男人
唔好益我老竇俾佢睇靚女底底啦哈哈
然後咪當冇事發生囉

你唔講人哋點知你屋企唔鍾意
雖然條女係白痴 但話唔定人哋屋企真係冇家教冇教過
好小事姐呢啲有咩照直講 咪磨合囉
最尾嗰段我都覺得啱 見個女仔有自己屋企都返唔到 可能同自己屋企人真係有啲問題 咁咪體諒下人
咁你呀哥都揀得佢做女朋友 你呀哥同你係同一個家庭長大 佢都同佢相處到 咁其實佢個人可能都冇乜野既
除非你家人真係覺得要竹門對竹門咁樣...
問題條女有屋企唔返痴人屋企住又唔比錢
呢度係樓主屋企你反而屌鳩樓主有成見有問題
條女無家教點解係佢小心眼?
點解要人妥協?
係度欺善怕惡

比人強姦仲要體諒人地性慾強?如果唔係體諒就係我唔岩?
知難而退可能一陣間 過多幾日都係一樣
試過架啦 叫佢口罩唔好亂放 佢過幾日又打回原形
不如樓主答咗先啦,講就講到自己係屋企一份子,好撚似要維護屋企人

但住嘅日子又少,要求又多

到底
有無俾過一蚊家用呀

定其實全家得你一個覺得有問題
佢地結既話 我無說話好講啦 但而家唔係呀嘛
咁住人屋企都俾啲貢獻啦 唔好老馮咁啦
就算結左婚 當所有野老馮 咁難頂 一樣會屌 但屌輕啲
嘜撚野邏輯
好似無講過有家歸不得?
我同屋企人都同一個家庭大,我都同唔到我家姐條仔一齊住
乜撚野諗野太直

你阿哥同條女都係低能
完全無得到人同意就搬左入黎

一係你屋企好大
叫佢地搬走啦
多謝絲打覆得咁詳細
生活習慣個啲 講過好多次架啦
但好多野過兩日又會打回原形
希望我哥識做啦 唔洗樣樣都講到出哂面
咁代表樓主就有問題?
大佬,你教唔好條女就已經有問題啦
搵個無家教既人返㴝逼你屋企人受哂佢
話咩住公屋 冇間房俾佢 屋企人又唔理佢咁?
家庭環境對於一個人既影響唔到佢自己揀 我會嘗試去理解...
我小心眼嘅點係 佢有唔喜歡嘅地方唔照直講
反而背後將啲生活小事發大黎講 谷住谷住
同埋俾唔俾錢嗰度 樓主只係個細妹 係俾都唔關佢事喇
睇佢言談之間係佢父母都知個仔痴屋企 唔想收
話唔定私底下個女仔有講過想比 但條仔話唔使呢

你搞清楚咩叫欺善怕惡先
我都講咗條女冇家教 唔係佢冇問題

而係當你有家教識大體嘅時候係咪應該主動去解決問題
而唔係將啲芝麻綠豆嘅事變到大事黎講呢
我從來冇叫過樓主妥協係叫佢妥協就直頭叫佢忍喇
係叫佢心平靜氣咁講返有啲咩生活習慣係要磨合
我上面都有提到如果講完 個條女仲係臭西格唔改嘅就趕佢走

依家件事係咪真係強姦咁款先
唔好歪理當道理啦唔該
人地冇左頭家係咪你負責啊
平時會唔會有d咩福利望下先
講就講啦 當面講都淆唔怪得比外人食住上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞