求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
樓主全屋都唔鍾意條女啊,我自己屋企都係,背後狂屌條女未過門就寄生人地度好唔知醜。

未過門,容乜易係幫陌生人養老婆?
分手有幾閒啊?結左婚先算啦,就算結左婚啊,家用都係均分架。

而家樓主哥條女一分錢都唔出,我屋企都係咁啊。
咁直接係你哥份糧到扣埋佢條女嘅洗費啦

再暗示 條女搬走就會出返正常糧俾佢 睇你啊哥忍唔忍到
點樣仆街啊?
一嚟就話想趕人走
淨係不滿不滿同忍
屌你冇口架? 有咩問題咪講囉
自己又要忍又忍唔到又唔出聲
都唔知做乜撚嘢
而加條女用咗幾多燈油火蠟水電煤啊屌你
得閒買啲嘢出嚟又嫌人買平嘢
想點撚樣啊
你語氣好明顯係帶條女既自私精。

到你無私人空間,係屋企都要顧好儀容,你先知幾L慘。
屋企唔似屋企,完全放鬆唔到,有時同屋企人講既野,係外人面前根本開唔到口講。

你條女未L過門架,隨時分手,咪又係屋企人幫你養!搬出去啦垃圾。
結婚都唔走就真係阿哥廢得滯
最大問題係雙方都冇諗過同對方相處
正常條女有意識融入家庭,會客氣啲

你就係有自己屋企唔番嗰條女?
你唔知用幾多?你無同阿媽傾?
我有問阿媽,至少用$2k!
唔買過送未知貴?水費煤氣費自從多左佢一個,係多左。
唔知用幾多就收聲啦
叫你呀哥買樓搬走囉
我覺得點都有偏頗囉
仲有有問題咪傾囉, 自己忍2年唔出聲
人哋撚柒知你哋唔鳩鍾意咩
有冇咩Signal嗰啲先?
好多人屋企都當自己仔女另1半係自己仔女咁看待架啦
仲要得閒有買嘢出嚟都比樓主嫌垃圾喎
你估你屋企冇人嗰陣佢都喺度嘥水嘥電咩
佢唔喺度咪一樣用咁多水電煤
當你多都唔多得好撚多啫吓話?
你哋唔鍾意佢乜鳩行為都有問題架啦
你哋咁撚樣喺背後唔鍾意又面阻阻咁點樣唔分手
同另1半屋企人關係都好緊要
佢都有責任去維繫, 但相處唔係得1邊付出
其實有外人喺屋企係好唔方便 就好似個人空間比人侵佔咗咁 同屋企人講嘢唔係句句都方便比外人聽 自己個頹樣唔想被外人睇到 仲有要扑嘢唔該去酒店 一日未結婚都係外人 點解唔識都尊重下人哋嘅意願?
儀乜撚嘢容啫, 咪照平時咁囉
你格硬要咁講咪殺撚咗你啊哥條女囉
趕埋你啊哥走吖笨
你自己冇另1半帶就眼紅人哋
都on99
去另1半屋企住有幾咁閒
有問題咪拎出嚟傾囉
喺背後講有閪用咩
我老豆話夏天好熱都唔敢除衫
又唔敢放屁
你覺得無問題係因為
你既世界得你一個,同埋你條想屌女既撚
屌你2K都好意思拎出嚟講嘅?
叫你啊哥比咪得囉
2K算得啲乜嘢?
為咗2K攪咁撚多嘢做乜鳩
好好地相處唔撚得嘅
係要背後又乜又柒唱鳩人先開心嘅
係咩係咩
好多女連2-3k都唔肯俾
你條女都係
你哋要咁諗點阻你哋
你平時喺屋企都全裸?
男人除衫咪除衫囉
真係覺得唔係咁好咪唔好除囉
開冷氣都唔撚識?
係得你先會咁介意屋企人另一半點點點
係咪t-back?
肯唔肯比同係咪要比2樣嘢
2K真係唔算得啲乜
如果你咁撚多嗲比夠6K你同我收聲啦屌你
寬容啲唔撚得嘅
係咁講咩呢樣唔得嗰樣唔得
乜都係你自己覺得
平時點咪點囉
你哋自己仍住唔慣就怪人
又話咩佢哋分手幾咁閒
大佬啊係你未來啊嫂唔撚得嘅?
而加帶返屋企阻到你幾多嘢
如果係純粹習慣/做法唔唔滿意咪講囉
問心啦
原來咁多人撐寄生蟲呢個行為
講咩驚關係差 根本你地三條友廢既 就係想有人開口幫你趕 個個都唔敢唔敢
唔好開口囉 一世比個賤種外人食住
乜撚嘢2K呀,條數點計㗎,請個工人姐姐返嚟未計膳食費最少都要俾返工人姐姐嘅最低工資啦,諗住比兩三K就可以打發,啲女食懵咗
我已經無計工人費
計埋唔止喇
所以話至少2-3k
我自己屋企交都要交4k啊屌
d寄生女乜7都唔交,細佬都無啊,樓主個阿哥都無啊。
支持樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞