求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
初初我以為樓主係絲黎,如果你係巴打,要趕去女朋友走實在太易了,收埋佢d胸圍自己拎起間房打J吧,佢大唔大波?
係咪你太順攤所以佢先咁
如果照直講佢就係要人包 你係咪ok先

我以前拍拖都好反感拎男人錢
但後尾識到個真係好照顧我
我想要咩照直講 嗲下點都會有
平時洗費買下嘢進修都係佢主動俾
所有app都係綁佢張卡
基本上份糧出咗都好似冇乜洗過

但我好少少 真係做家務煮飯 照顧貓貓
基本上佢返嚟屋企可以唔使郁咁滯
朝早起身衫都係我幫佢換 指甲都係我剪

我有問過點解佢要咁照顧我
佢話就係想我有錫唔洗再俾人蝦
同埋見我開始出社會越黎越叻 好有育成feel

見到呢度啲巴打咁講
希望佢唔會散左後話我 除咗俾佢屌有乜用
肉金呢啲咁難聽嘅說話喇
咁你成世蝕底啦
關係好就會攤開黎講啦
你識親啲女都咁極品既
個人認為一條女性格係點同佢家庭教育有最少70-80%關係

例如我依家女朋友好有錢,但從來都唔嫌我窮
屋企都係非常溫文有禮的人

我拍左幾次拖,佢地都識AA,
貪錢還貪錢,係人都貪架啦
但有啲人真係貪得好肉酸
老實講咁都忍得,真係無撚用
自己屋企嚟㗎喎
點解要為左個外人 全家圍住佢轉?再者樓主一定係就到忍唔到先擺上黎。加上全家都想佢呀哥分手
av 情節可以發生係你身上
等睇呀哥視覺出黎回應
收人錢比人包養
但90%女都做唔番應有既表現

有啲痴線女,見人比張卡佢,
就碌撚盡佢,當另一半唔係人/飯票,
而你知香港d仔大男人到,為左有女有閪屌就充大頭。

正確做法係互相體諒,盡量用番自己錢
咁當然唔係話下下計住,如果都諗住走埋下半世,
有互相信任既話,你銀包咪即係我銀包
而女方都用盡方法照顧番男人工作以外既需要,
咁所以你個做法係ok的 (前提感情真係要好)。
如果要包,就唔係包佢啦又唔係靚
我講過好多次,細數唔計,大數可以傾,但係幫手做下野
做幾日又打回原形,再講又再做幾日打回原形
我認為兩個人一齊互相分擔,但係唔係我擔哂
我有錢係我既事,有啲責任你係要負

你係做人老婆既野你有做,呢啲錢值得洗

但係如果咩都唔做又淨係洗錢,我包女都大家明買明賣仲氹下我開心,同你一齊仲要買難受
咁我要你㴝做咩
直接同你哥講啦, 唔好聽佢哋講做埋啲變態嘢一陣俾人報警拉左就唔抵
根本你自己都講哂解決方法岀嚟
但怕尷尬 唔夠膽 廢事搲爛面
咁咪唔爭在忍埋條女囉
吖 又忍唔到喎
洗唔洗請埋連登仔上你屋企幫埋你講佢走?

家教好重要
好多窮閪想上位但係又無家教
不過我都試過有錢女無家教

我自己個headset都幾千蚊,屌你我生日送個幾百蚊既headset比我,自己買個幾皮野既手袋

窮西反而會成日叫我送野
當自己係雞
有錢女反而好憎你咁做 會好想獨立
條女唔肯改仲要樓主就佢同佢磨合?請問你係咪同樓主呀哥女朋友一樣住係人地度又唔比錢
人哋兩老根本就想第日阿哥娶老婆番屋企一齊住,只係唔中意呢條女姐
兩老個重點同樓主唔同,唔係重視私人空間,而係想換左個未來新抱
都唔明點解每次呢啲case啲屋企人淋善
咩都以和為貴
簡簡單單講出嚟都要思前想後
所以咪俾人蝦到上心口
香港人真係無鬼用

係我就一早襯佢哋出去換鎖唔俾佢哋兩個返屋企
話咩阿哥對屋企人好
根本就無考慮過當正屋企得自己嘅咁
一開始屋企兩老都冇問過就俾個外人入嚟住
同佢講完都嘥氣
你擺佢上嚟 要佢全家死絕都得
睇少我哋連登仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞