求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
痴線不嬲都冇撐過一定要條女留底
由第一個cm已經講過如果個女仔係唔聽人講 趕佢走係啱
只不過係喺佢走之前心平氣和講一次 睇佢改唔改姐

我冇住過人哋屋企 男友得閒會上我屋企/一齊搬
出街買嘢我都係叫佢買俾佢呀媽多過我
大時大節禮數做到足 一蚊冇洗過人地屋企
平時佢養我 佢一句創業我即刻問佢要幾多

鍾意點話我大愛撚乜乜柒柒都得但唔准話我老女人呀吓
咪直接講LAW攪咁多野
買唔起樓學咩人拍拖結婚
結論樓主全家都係垃圾
直接同阿哥講下有咩唔滿意啦
有啲嘢可能係你阿哥覺得無所謂
叫佢女朋友唔洗理

我都喺男朋友屋企訓
但盡量自己嘢咩都會收晒喺房
放咗支洗頭水同牙齒喺廁所
其他嘢每次沖涼拎入去用完放返入房

男朋友成日話唔好諗咁多
乜都叫我放出廳同廁所無所謂
而家睇到呢個post真係好彩無聽佢講

佢女朋友有屋企唔返可能真係同屋企人唔啱
去傾下啦
精闢
應該好多人都試過
我細佬以前個女朋都係咁
好彩散左
遇過同你差唔多嘅問題 不過係男朋友阿哥
仲要係阿哥同條女一樣咁衰咁污糟 唔識尊重人
但男朋友就好似你咁幫阿哥搵晒藉口
血濃於水 改唔到嫁喇 忍下啦
最後係我頂唔順話要搬走一齊出去捱貴租
所以你對啲仆街仁慈蝕底嘅只係你自己
仆街係唔會覺得自己有問題 只會得寸進尺
我做你男朋友 住埋你屋企 幫你逼走佢
如果同阿哥關係好就搵機會單獨同佢傾下
問下佢女友係咪屋企有啲咩問題有家歸不得
懶係關心下佢咁插入先
跟住再同阿哥呻下你唔係好開心
睇下佢會唔會出聲

不過條女住左兩三年
除非你哥下定決心搬出去住
否則都冇乜可能搬走
佢俾我平時搭車食飯買下野洗費 屋企正常開支
以前有租咪會俾自己個份租金囉
佢覺得對我有用 實際嘅就會俾 例如繼續讀書
我唔覺得咁樣係痴飲痴食 照顧一個人/屋企攰過返工
何況我一直有正常返工 係佢唔想我辛苦多過我想做大食懶

一向講得好清楚 要我付出打理好晒佢嘅嘢
佢要養返我 我覺得好合理

條女個度 如果講完佢唔改 就冇情面講 我一直都係咁樣
完全一樣
佢地仲話結婚之後要我搬 on99
梗係揀條女啦, 唔通揀你咩戇鳩
我晚晚屌女唔好? 洗撚問你哋意見?
幾時到你咁撚多嗲?
信唔信啊哥捉埋你入嚟3P吖嗱
傾乜撚嘢啫
啊哥帶條女返屋企幾撚時到你出聲啊
要傾都係傾點樣改善
唔係一嚟就趕人走囉屌鳩你
呢啲由長輩出聲好啲

睇下個女仔屋企係咪有咩問題

問佢地係咪諗住結婚 係咪簽紙先囉

未考慮就叫佢女友返返去屋企

要同居都得 但自己搵地方
好撚陰毒
唔搞女人,搞男人,一樣得
淨係你唔鍾意定全屋都唔鍾意啊
你唔好作得就作喎
唔鍾意咁係唔鍾意咩先?
一嚟就傾點趕人走
我係你啊哥一撚定同你哋班仆街反面
係我就唔會理老豆老母,直接拉阿哥一邊講野,或者wtsapp佢,如果佢唔處理一定一拍兩散,你地最好24小時係屋企,如果你地唔睇住d野,返到黎一定比我掉晒,信唔信你咪試下
屌你咩, 冇買又話人冇買
買咗又話人求其買啲平嘢返嚟當貢獻
咁你全家仆街死啦
乜撚都淨係識怪啊哥條女
你哋係咪嗰啲表面就扮撚晒嘢話唔洗唔洗啦
背後就唱鳩人哋嗰啲撚樣?
咁仆街
信唔信個阿妹帶男人返黎吉你後欄吖拿
入院個種
好有同感

每次見親佢條女我都會黑面
佢條女每個星期上嚟三至四日
又要share廁所(我覺得同外人share好污糟) 又聽到佢地房啲吵鬧聲
我同我阿媽嘈 阿媽話由佢啦 講完都冇用 佢依然會帶條女上嚟

你哋會唔會忍到?定真係我太唔理解?

因為我真係好憎有外人喺我屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞