求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
你揾個男朋友,俾佢搬埋入去。咁你阿哥見到多個陌生男人同屋,應該會介意掛
我朋友以前啲女好少上佢度過夜,係呢一任女朋友先上得多 可能一個禮拜有4日咁上下,唔算完全係佢度住
對比起以前啲女朋友 呢個見得最多 佢妹就唔中意
我朋友都有鬧過佢妹 所以佢妹更加憎佢條女
咪就係
都痴線
你要諗諗未來幾十年
唔知你有冇見過啲親戚 兄弟姊妹之間決裂真係好麻煩
衰啲講句 唔好話過時過節食飯 有邊個有三長兩短既時候都仲要面阻阻咁
最多你俾下壓力你父母 叫佢地開口講
諗倒好橋
樓主可以揾個靚仔上黎訓溝佐佢女朋友,咁咪收工唔洗煩
我爸媽話想仔女以後都一齊住 屋企可以容納到
我好清楚知道 我哥唔會搬 太多原因
我唔滿意既係 佢地未結婚就係到住 仲要太老馮
我爸媽都唔滿意女仔未結婚就喺人地到住
但耐何嗰個唔係佢地個女 所以唔可以話佢

但其實呢個女仔既家教都有問題 佢屋企好似唔理佢咁
睇到問題所在啦
你去得留學屋企唔會窮,你係咪絲?係既話即係條女坐定粒六你老豆老母層樓實係留比你呀哥,咁佢住住下就結埋婚,住住下就層樓加埋佢名。仲要你老豆老母咁好商語唔出聲就晒你呀哥,你呀哥又onjj聽晒個女人話,佢仲唔食住個勢踩到你地上心口?遲早層樓有佢名佢肯定趕埋你一家三口出街tim呀。
至於解決,其實你唯一方向只可以係你呀哥,因為無論你私下對條女講乜做乜,佢只要一同你呀哥告枕頭狀數臭你你就gg,你兩兄妹甚至全家人關係都會翻起雲湧,以條女既格又肯定唔會讓步,到時只會更麻煩。
所以不如試下約呀哥傾下計,探下口風睇佢地會唔會結婚,結婚會唔會搬出去住之類,話比佢知雖然你唔長時間住係屋企,不過有時都聽到老豆老母講同佢女朋友住有啲咩唔係咁方便,試下佢咩口吻先啦。
你黎我到住就解決左個問題
又可以唔洗同呀哥炒大獲
但係屋企我有份架嘛
樓主自己諗清楚呢世可能冇咗個呀哥就ok
咁我係咪要搵朋友整 我無J
去番成人台喇乖
你倒D奶落去,加D膠水,似架喇
如果我同我哥講完既話都無事發生
我應該真係會等所有人係齊到 攤哂出黎講
如果咁佢都仲可以留係到 我無說話好講
日日唔著衫褲通屋走俾佢睇,包佢走
我屋企無重男輕女啊
不過我哥條女會成日撥火同我哥講話我爸媽錫我多過我哥
我真絲啊 佢面皮咁厚真係好
睇睇下我又覺得你阿哥可能會當冇事發生
正常情侶會想有私人空間 而你阿哥可以接受同女朋友同家人住左幾年 我估你哥都真係幾痴家 咁佢可能重視家人多過女朋友 可能佢最後會覺得女朋友啫咪算囉 咁
但係我唔識你地 唔知你地關係事實上係點
呢個係其中一個可能性 結果會點你自己判斷
土地問題
你應該屌政府
再講多啲 我啲朋友一定知係我

佢成日霸住廁所
廁所又會搞到周圍都係
成個廁所都係佢啲野 我淨係放得支牙刷
之前佢啲底褲仲掛係個廁所到晾 好不雅
多左佢係到 搞到成日想用廁所都會有人
每次屋企人出去玩
佢都會放假 成日都要痴埋一齊
屋企有唔知幾耐無試過整係同屋企人過
所有野佢都要參與 明明人地想一家人好好地過
住多個死藍絲真係慘過訓街
一係你陪佢返屋企住幾日 然後走人
長輩真係唔論到我地講野
特登比佢撞破你打飛機
咁咪可能令到佢地結婚 我媽就係唔中意 想佢地分手添呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞