求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
醒下 唔係你阿哥太直定性格問題

而係你阿哥根本愛你女朋友多過屋企人
叫佢自己出去租屋
wanna pin this
但我唔係樓主
你留學生 彈d 有錢abc fd 比佢 搞下船P
自然會飛鳩左你個廢柴阿哥
恕我直言,你細佬都咁撚on9
條女可以好得去邊
你細佬唔趕走條女都係得一個原因
1. 唔使比錢,屋企找數
2. 晚晚無人做愛
3. 屋企人唔夠惡,人善被人欺

我覺得你要行動表態,斷交家用,直至條女走
攬炒
強姦佢拍片係廳播
屋企得丁屎咁大仲要個外人黎分我生活空間
成班係咪咁大愛
最憎屋企有外人黎住
最後呃左幾皮野我當掟煲費唔該唔好再煩我
佢自己有返工,本身住公屋
香港地真係閪當八達通

咩都唔撚做
一叫佢付出就喊,然後仲可以屌鳩返你轉頭

次次嘈完都要砌佢幾劑當叫私家雞
將呢個post 有意無意send出你地家人 what's app group
香港女人好易玩
男人要求有車有樓
女人有份工包裝得好少少就任食任拎咁
最多咪比人屌下,工都唔使番
日日係屋企聽榮光,痴滿文宣,精神攻擊。
hello冇圖
認同,遲早都要面對架啦
何況我覺得條女肯融入其實幾好
係樓主自己對人有心病啫
其實樓主見佢d嘢擺到周圍都係,直接叫佢執唔得咩?
連登仔唆擺樓主偷偷哋掉人d嘢陰陰濕濕成條八婆咁
咁簡單 個重點係你呀哥 唔係佢條女
送走你呀哥 三口六面講清楚 條女唔走 你呀哥一齊走
侵佔人屋企,唔通條女唔交下戲咩
霸人屋企幾年,免費炮房,錢又唔比
佢本來就唔屬於依個地方
扔人啲野出去叫激進,唔係叫陰濕/八婆
不過趕道理又唔會有用,都係扔哂出去啦
聽到呢度我就覺得唔洗太客氣 可以直接趕走佢。
因為全家都無人想佢嫁比你呀哥,同呀哥關係差係遲早嘅事,今日爆定聽日爆姐。

然後你呀哥,坦白講真係無撚用。好聽就痴家,唔好聽就群腳仔,仲要屋企人承受埋佢女朋友嘅問題。

除咗好認真直接講你嘅感受唔好轉彎抹角,呢個瘟神係絕對趕唔走,因為佢本身個性格就係咁,你呀哥一定無牙力趕人走。就算你爆佢一穫,佢都未必肯走,有定心理準備。

唯一改變到局面係你呀哥肯一齊搬走或分手。
題外話,如果拍拖發現女朋友個妹or家姐正過另一半好多
分分鐘慘過屋企比人侵佔
直接惡d叫佢執唔洗講道理架喎
橫惦吾都要掉架啦惡佢咪惡佢囉
試過岩岩岀㴝做野一兩年
條女仲讀緊書準備grad 就同我講返工好似好辛苦唔想做野可唔可以包養佢
仲要唔係講笑,好撚認真,講左成個月
真係以為比人屌下就咩都有
我覺得都住左咁耐,突然要人搬走都好為難佢阿哥既。。。。。。。長遠可以探討下佢地將來有咩plan,短期就要大家溝通下,睇下大家平時點相處可以令大家住咪舒服d,無咁多衝突先。
橫惦都要*
溝錯左
姐妹丼
仲可以成日上去睇背心仔
真,慢慢講下道理先
反正都講左三年,唔爭在再講多三年

最緊要唔好傷和氣,一家人嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞