求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
冇得搞
你呀爸呀媽唔出聲係因為唔想趕走個仔姐
出聲叫佢搬得兩個結果
一係分手然後你呀哥嬲左屋企
一係兩個一齊搬
兩個結果你呀媽呀爸都唔想
你兩個都冇俾家用其真係冇乜say
平心靜氣叫你呀哥提下佢改下壞習慣啦
如果太過份先再爆佢seed
不過講到底屋企你都冇貢獻
你屋企聽落又唔窮
同埋以前私都識個女仔fd成日屌佢呀哥帶女朋友返屋企
到佢拍左操咪又係長住條仔屋企
他朝君體也相同
個分別都係逼住接受果隻
因為離婚煩 手尾多 根本都唔想接受
我自住以前條女都係咁
唔夠一個月借啲姨搬入㴝
又話屋企家暴又幾無愛屌你老母扮可憐
反正係度住又唔洗錢有人養
Chok多兩野原來咩家暴都係大話又無家教又無修養
分手第二日執野野走已經叫架BMW車佢走
一喺你阿哥走 一喺佢條女走 你叫佢揀
請問巴打邊到識到D咁既極品?
佢係收收埋埋拍好多次拖,好多陰謀果啲?

同埋你知唔知其實佢係貪你D咩
因為你都自住,應該有咁上下條件
你包養佢唔使做定點
問都唔問聲就叫條女嚟住,呢啲呀哥好極有限。。。
成家都低能 比人食住上
其實佢哋結婚嘅話你都要面對架啦

香港究竟有幾多女仔係咁
吖咁其實又真係幾吸引既
自住自己原生家庭個個月俾3-5k家用
借d意痴人地度住月月慳唔少
#1樓主呢類乖女就老老實實住自己屋企,交自己個份家用
連登幾時討伐班寄生獸同扯皮條客

我自己屋企都係咁,我幫手埋緊細佬單
佢無能力搬又一定要條女住係屋企,屋企埋L緊佢d肉金
呢個post 可能好多 寄人籬下既人睇緊
朋友介紹
一開始傾落無咩,包裝得好好,又話咩鐘意執屋煮飯影撚哂相比你睇咁
後來啲大話多到你唔會信佢

如果係真既話,對比起以前佢啲仔我算一般
佢一開始都無要求買啲咩送比佢
當初一齊我係貪夠平民貼地先揀佢

屌你老味愈後期愈貪小便宜我寧願你直接叫我送野比你好過係度扮張卡碌唔到
勁多,一定係度一邊mon一邊負皮
齋係我自己圈子
都有5-6對寄生獸(條女唔交家用既一律當係)
得2對係出面另外住,算好乖唔為屋企人添麻煩
請神容易送神難
你屋企一開始會有人支持多個人入黎住都唔簡單
咁巴打有咩對策趕走條女?
你老友可以絕交

咁睇黎都未去到好恐怖好恐怖果個地步
無呃到你啲咩大錢算係咁啦
不過呃呃埋埋可能仲有米過你
我幾時有講過我大愛撚?睇過?邊句呀?
就算做埋家務比埋錢
樓主都一定出聲啦
女人就係咁
只會愈來愈多 樓價咁貴
抵死 本身d 5670後 抄起哂
以為得後生仔慘 祝佢地日日家嘈屋閉
仲要係表面扮到唔係求包養,我有返工架
但係咩錢都唔撚會比
唔比錢都由佢啦我大把,做下家務都好啊屌你
咩都唔做
除左比我屌之外有咩用

好意思講話比家用好大壓力你同我一齊之前唔撚洗比家用?一齊左就突然有壓力?你要比家用同我叫你順手落街交個電費有咩關係?唔交然後仲要我幫你入埋八達通?

我遇過幾件呢啲女,扮清純扮貼地
你估佢唔到
拿,條女就由住1日-> 3日-> 5日-> 7日
屌佢老母

然後我私下同父母講,父母同返細佬講,變左5日左右
全家都憎條女
啱呀,根本係得樓主唔滿意,樓主父母都唔覺得有咩大問題,最多係唔太鍾意條女,但呢個散左咪一樣有下個樓主父母咁講得即係遲早都多個人住入黎嫁啦,何況樓主一年先返黎住一兩個月有咩資格話事?女大不中留,咁緊係點都留個仔喺度住啦,唔通想個女婿入贅咩?
講乜鳩 仲講 聯合國講講講得個吉呀
連家用都唔俾就名正言順踢佢走啦

點解要幫人養女?

趕佢走,你阿哥都駁唔到

(順便問你阿哥有冇俾家用?)
阿哥條撚太直,比人含得太爽
射到唔諗太多
偷哂佢啲衫褲掉哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞