求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
脫離唔到老母 又俾女朋友食住
Oedipus complex
阿哥連女朋友都係揀大過自己
你哥同女朋友幾大呀?
佢地冇諗過自己搬出去住?
多咗個女人分薄咗資源就睇人地唔上眼
錯喇 識做嘅男人係唔止以和為貴
係兩邊氹 得閒製造機會兩邊開心下
例如買下嘢返屋企都話係條女送
父母對個女仔好 又講吓笑話
你睇我阿爸阿媽幾錫你 嘻嘻

間唔事又講返句
見到阿媽細妹女朋友都開心 我就最幸福

講到尾大家都愛同一個男人
如果個男人係開心識做嘅好多嘢都係隻眼開隻眼閉
約佢食餐飯lor,然後正式傾下,咁都做唔到就算啦
唔知你男定女啦 ,總之你都搵返個另一半成日住你到 ,信我, 到佢地忍唔到爆既時候咪大家都唔好帶另返屋企住囉
困局
她同你阿哥一齊咁多年,一齊住都3年,唔會自然走
1.你做醜人,公開講出來,迫她走
2.等你阿哥分手(你阿哥幾多歲?,2x以上,年歲愈大機會愈細)
你好似歪曲左件事
唔使錢住人屋企都咁多人護住條女

同意啊
因為香港而家好多女仔都係咁,勁唔知醜。
但得好少係好乖咁自己同伴侶出去住
阿妹話阿哥好直唔會諗咁多啊嘛
阿哥既以和為貴咪就係你地生命值硬接,我同條女好開心好幸福,我以為你地都好開心好幸福喎
咁我都知佢係親生女

但問題係佢講嘅內容,不斷說服大家佢父母都唔妥條女好耐
只係因為個阿哥唔想佢唔開心先唔講

但到今日佢父母都未出聲,係咪即係佢父母其實都唔係真係咁介意呢

有咩父母會介意到叫個女出聲,自己唔出聲

係咪即係我仲ok,你咁介意你自己講果種
你係咪咁撚大愛呀 上網講你就叻
又唔比錢 生活習慣又唔好
父母又唔鍾意都唔出聲
你估個個千呎大宅咩
想一齊住問都無問過人呀
你呀哥唔係痴家 係廢
佢都無能力搬出去
講到尾個阿哥係弱智
條女就好撚醒 長期飯票 唔使比錢
最好開口但咩都唔做
不過佢應該好enjoy
完全係自私撚
咁群腳都有優點嘅 起碼孝順
如果我老公幫住奶奶啲歪理 我會嗲下話
你諗下係你啊媽定我陪你到老
再唔錫我多啲就臨老毒死你

通常識做點都會私下氹返老婆喇
係啲on9男人先會為老母撐到行
個啲真群腳 叫佢地攬住啊媽過人世囉咪
大家係一家人 算啦算啦
細佬 你講緊我?
家事就當面講啦
唔洗開post嘅
我都係咁覺得
如果有人嚟我屋企住,我會覺得多咗個外人
至於去人地屋企住,我會覺得唔係幾好意思,因為大家生活習慣好唔同
好似朝早返工返學爭去廁所已經夠晒麻煩

我仲以為好多人係咁諗,估唔到反而呢到好接受到有個外人嚟住
首先樓主屋企一撚定係有錢人
公屋爆撚左seed好耐

雖然係土地問題
但問都唔問就住入去証明條女好高招
睇中樓主阿哥低低能能食撚住佢有免費飯票
其實兩個人點都係想二人世界
點會想同人地一齊住
原因永遠都係個男既冇能力
先會攪到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞