求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
咁軟弱你確定畀意見你你就肯做?
道理其實你都知,咁咩都話唔忍心做唔出就冇得怪人啦
我都覺得飛機杯放廳好小事唔誇張喎
我仲鐘意係廁所放幾十粒震蛋同假鳩,將著過既底褲當藝術品咁掛係廁所定你屋企人同朋友可以欣賞
呢樣野人人定義都唔同,你依家唔鐘意就話我誇張,係咪痴線架
講真, 話過條女改完一兩日打回原形, 咁就無架啦
樓主一係問父母要d 錢自己出去租屋啦, 佢地貼得錢養條女, 無理由唔俾錢自己個女出去租屋
連登 寄生蟲太多 / 太多人養緊寄生蟲
咪係,錫屋企唔係大晒。

同埋睇落似係佢阿哥痴住頭家唔肯獨立多過錫屋企囉。

講好聽啲係份人比較直唔識諗,實際上根本就缺乏基本人情世故方面嘅知識。
仲有樓主話咩啊哥女友阻住佢哋一家人天倫之樂
人哋女友都肯融入佢哋, 我唔明有咩咁大問題
淨係呢點都唔關咩住唔住屋企事啦
咁又唔鍾意? 想啊哥同樓主一守寡?
根本樓主對人有偏見, 人哋而加做乜撚都唔啱架啦
叫佢去同人傾又乜又柒咁
如果條女真係淨係想痴住啊哥, 佢哋2人世界唔好?
一係佢都當啊哥屋企人係屋企人
一係其實佢都願意去嘗試同你哋去相處
我屌你垃圾樓主一句唔鍾意就大撚晒?
理性溝通就係叫佢唔好嚟? 邊撚度理性啊屌你
乜柒問題都唔撚傾就叫理性溝通?
我理性溝通咁叫你去食屎啦屌你老母
話知你誇唔誇張, 咁個飛機杯同樓主個case有乜撚嘢關係
最多係條女唔夠識做, 但唔撚代表佢冇家教
你都on99,依家事實係佢哥條女搬入黎就係令到樓主生活質素降低,呢個係不辯既事實,請佢條女走就係其中解決方法之一,請問點樣唔理性法?

呀師兄,唔係多粗口就大哂,呢度唔係得你識講粗口,我夠識講屌你老母
請條女走夠令啊哥生活質素降低啦屌你
其中1個方法, 所以你就自把自為用呢個方法
咁就叫傾?知咩叫溝通咩叫商量?
所謂傾就係趕人走?
真啊, 樓主先係最On9嗰個
憑乜撚嘢? on9妹咁撚多嗲收皮啦
咁撚樣又叫撥火, 你係咪有病架?
你係咪反人反到傻撚咗?
佢做乜柒你都唔撚妥嘅屌你
下? 樓主唔係絲咩? 如果係男嘅就仲撚on9
我係啊哥一定第1時間打柒佢
垃撚圾
阿哥條女㴝
我都有懷疑係,激動到咁
(不過佢似乎係鐘意係連登獵食既狗公黎)
收皮啦垃圾, post得啊哥女朋友
我係你啊哥一定報仇post返你
等攬炒啦on9閪
原來你就係條臭閪
客家佔地主仲要聲大夾惡
On99
你老母就狗公啊
不嬲都以事論事
講下道理好喎
擺明樓主on9好多啦吓話
比親意見都又乜又柒咁
仲要聲稱留學生
咪撚攪咁多嘢
死返去外國啦
你啊媽啊爸都費事理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞