求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
拎佢啲二手衫褲鞋襪去賣都有賺啦得閒又可以拎嚟打丁
真 有外人嚟自己屋企仲要妹仔大過主人婆 大愛左膠去歐洲請啲難民嚟一齊住啦
喂,樓主
你可以計下,可能無咁嬲
當幫阿哥慳叫雞錢
唔知出面ptgf咩價,係咪1q $6-700?
如果你計到你阿哥一個月至少可以10q無套,咁就抵了
(我當$5k 係一般家庭家用)
樓主你扮癲咪得, 日日係屋企發脾氣, 本pea, 專掟佢d野出街
唔好拎咩道德高地黎講喇, 無撚用的
樓主屋企住倒 6個成年人(父母,兄+女友,妹,工人),唔會細
其實 樓主講左 佢同佢呀哥都唔洗比家用
當佢係學生 但佢哥都做野下化 都唔洗比錢
樓主又唔係香港讀 屋又夠大
2老擺明唔志在果幾千蚊家用
同埋多個人住 同本身4人住洗費差不多
係家務慘少少 但可能有工人做
重點唔係錢 係做咩要去習慣外人既生活
仲要 你屋企3個人去習慣佢一個既生活方式
你呀哥唔係唔諗太多
十幾歲都會諗下身邊人啦 佢係自撚私呀
你估仲係細個咁咩
佢會唔知你地
有人唔多中意? 咁撚蠢 未做過野?
番工唔洗對人?
其實有分別
離婚麻煩嘛

結婚有保障佢唔會咁容易走
拍緊拖就俾咁多野,佢走左咪乜都無?勁蝕,屋企人又無份屌條女當肉金,除左個阿哥之外,其他屋企人都係蝕。
雖然條女係唔岩架啦,但係樓主都要諗下要長大啦,又係外國讀書,連阿哥做緊野年齡唔會太細啦,諗定2老出返首期買多間算啦

2老又要痴住個仔唔想放手,你又想痴住屋企,其實感情好,一定要同住先得咩? 條女睇死阿哥係太子爺點會咁易放手
玩直播拍條女放上網啦
反正佢唔要面
又對你屋企冇貢獻
呢啲唔當面講冇用,揾日趁全家人喺度時借啲意揾野黎屌,然後開佢波,問家用個啲咩都冇俾,憑咩住喺度
有啲死既留言死都護住個阿哥同條女,覺得佢地無乜錯,
分分鐘香港有好多人痴住人地屋企唔比錢,人地唔開聲就無事咁。

阿哥立場:
有閪屌,有人幫佢含撚,日常又唔洗我找數
反正我又無錢搬,阿妹父母又唔屌我,好撚爽皮

阿妹同父母立場: 多個人無人鍾意,主要係條女唔討好
又唔比錢,又唔識做,阻撚住哂,不過我想以和為貴
即係乜撚都唔做

條女立場:
長期飯票,有人包三餐,有時間二人世界,
進可遲早搵條有錢仔,退又有地方唔使比錢
反正佢成家都低能既,唔敢出聲趕走我
大把人係咁 你個個都同情?一係接濟埋我 由一歲開始就無房
佢地都on99 成班叫你就番外人
佢係女定你係女呀
點睇都係你屋企地位大過佢條女啦
除非你2老都好中意條女 仲要同你關係唔好姐
同你哥傾下/ 爆大獲
拎個有精condom趁呀哥不在時
放係條女張床隔離
lm
你啊哥打你老豆老母工?
乜都唔敢做
咁你硬食啦
屌你老母
無撚錯
個個都講撚到 住左十幾廿年既 要就住左3年既
仲要 睇死佢條女同2老都無交流果隻
件事唔係發生係佢地身上
成班低能就話咩都可以磨合相處到
好撚大愛架
算鳩數啦你 佢條女又唔係第一日先開始住 頂唔順要屌既話就一早屌左啦 住左三年先問可以點做
今時今日結婚邊有保障
依家女人搵得咁多錢 一嘈就自己搬出去 兩年後自動離啦
佢唔走嘅話屋企人又有啲乜得益
一句講到尾係個男人廢

養人地老婆養足6年咁慘
係咪無結婚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞