求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
真, 根本難相處嗰個就係樓主
所以咪話啲女唔識做做人老竇老母為咗自己個仔唔使total lost一定收返啲分手基金第時比禮金都係喺度攞返
同樓主一樣
一開始帶上黎食飯都無乜野
食下食下就一星期兩三日係到
之後直頭晚晚都係到訓
而家已經住左幾個月
好似住左落黎叫佢走係我唔岩咁
唉 真心好煩
兩老又唔理
其實佢地唔多鍾意但又唔出聲
話唔通趕佢2個走咩
跟住同我講最多咪住兩年
真係好撚戇鳩
生活習慣人人唔同
你覺得唔應該係咁咪出聲囉
淨係識乜都喺背後屌
有冇同過你啊哥講吖?
最後你個point就仲戇鳩
你屋企人會唔想佢帶埋女朋友?
好心啦點解帶埋佢去就唔係齊整一家人
乜撚嘢心態啊? 係你1個on9定成家都係?
係你柒冇男朋友啫
我唔明點解唔撚可以好好地咁一齊相處囉
係囉
咁多人護呀哥同女朋友
有咩食唔食住
從來冇人反映過有問題
咁你點會覺得有問題?
如果你都覺得有問題你都未必會做啦

根本係樓主On9, 又要忍忍忍又要驚驚驚
都唔撚知佢想點, 有問題想大家好咪出聲囉屌
女朋友d fd上曬黎
你講到全家意見其實3對1 咁就call齊人坐底傾啦
都有50個啊,唔錯
不過5xx個連登巴絲都討伐緊
唔洗理條傻佬啦
自己屋企wor
無啦啦住多個人接受唔到竟然係本身係到個個錯
唔明一個人住入人全家到係咩心態
好難想像呢啲情況, 我屋企啲長輩惡到仆街, 無話阿哥女友, 阿哥都踢埋出屋都似
睇怕件寄生蟲食你屋企住你屋企嘅一分錢都冇俾過直接掃你阿哥同件大種乞兒出門口啦最撚憎屋企有外人
你阿哥on9仔嚟?
真係覺得好有道理
樓主成家都好撚on9
有乜問題淨係識喺背後怪人
人哋得閒買嘢返嚟又嫌平嘢想點撚樣啊
如果真係連嗰2,3K都比唔起
咁照直同啊哥講囉
我係佢我自己比都唔洗條女比啦屌
根本所有問題都好小事
樓主格硬放大晒
講真有心去相處你一早就同人溝通好啦
一嚟就出連登話想趕走人, 都cls
先唔好講啊哥條女點樣
至少樓主完全唔識同人相處/溝通先
如果樓主真係有試過同人溝通去傾
我就唔撚信佢上面會唔講
一早都話啲寄生臭閪好撚狡猾
一個唔該帽事分手真係同下一手養女
做男人已經好撚辛苦仲要掠奪男人屋企資源
笑咗 如果樓主兩兄妹每人生2件 成屋10條友可以落去組兩隊踢波
呢個真 未得人地屋企同意就上去過夜 同外賣雞冇分別 比人屌閪換一晚住宿
唉, 我唔明點解冇乜人撐你, 樓主完全係佢覺得點就係點
佢話同屋企人傾過大家都唔滿意都唔知係咪佢格硬話人點點點, 佢父母安撫佢先附和佢.. 我真係唔明點解有問題有不滿要唔出聲, 谷住谷住就話人點點點... 人哋可能仲當你哋全家係自己屋企人, 仲覺得同你哋相處好好添啊陰公
日常生活習慣呢啲真係樓主好格硬咁話人, 係咪樓主習慣先叫啱先有禮貌先得體先唔不雅? 咁都接受唔到又唔出聲怪得邊個?
我真係覺得你講得好啱
希望樓主真係好細個先會咁諗啦
你哥無理你同佢既關係 點解仲要咁賤要理佢感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞