求救!哥女朋友長住屋企 易請難送 應該點做好

949 回覆
1267 Like 75 Dislike
唔係同房 但係佢女朋友日日都會係廳到架嘛
佢住左咁耐係到 真係好似私人空間俾佢霸佔哂咁
我覺得趕佢走就唔係幾好 始終兄弟要對一世 如果因為今次趕左佢女朋友走 無論之後佢地仲係咪一齊都好 你阿哥都可以記住呢件事記一世 第日有啲咩事搞到關係決裂就唔好
點解好似咁多女朋友都唔正常咁既
絲打屋企好有錢
所以話一定有人受傷,差在係樓主定對面
超多
我自己身邊都數到幾個寄生獸出黎
雖然我屋企都有個
rucj
個po變佐質
好感動原來搵到咁多知音人
我本來以為係咪得我咁計較

其實佢地喺人地屋企住又要睇人面色
咁唔舒服 點解仲可以住到咁耐
佢住到而家我都好佩服佢
我身邊冇
突然覺得我D FD都好識揀女
條女唔麻煩
純粹係朋友個妹唔中意阿哥成日帶條女返黎 覺得督眼督鼻
我朋友本身同佢妹感情好好,因為呢個問題搞到宜家關係好差,好少傾計 係屋企當大家冇到咁
唔掛得你哥痴家
林鄭都唔落台喇,講依D?
所以父母出面會好啲
就係我爸媽成日以和為貴
講暗示暗示 所以我忍唔到完全無進展
就想一刀割 我做醜人
我都問過我媽 佢話可以 但要預左關係返唔到以前咁
但其實我都唔想做開口嗰個架 耐何⋯
如果條女唔係寄生獸 只係間中上黎訓下+唔同房,係咪個妹既問題
#土地問題
兩三年既事而家先嚟講的確冇咁易走不過覺得你私下同啊哥講清楚先 再拉埋你老豆老母落水再唔係就叫佢哋搬屋2人世界條女都係想痴住男朋友姐
屋企本身係最舒服既空間黎
而家無左
其實你父母都覺得放屁撩鼻唔方便
仲係屋企咩
⋯我唔搞女人架 仲要係咁既女
given樓主父母唔想出手,well...
我張床仲有位
其實間中黎瞓下,就算一星期一兩晚又或者長假黎瞓下都可以接受
但一個長住,有埋屋企鎖匙既真係接受唔到
係,要父母同返阿哥講得
你直接同阿哥講,個阿哥會痴線怒羞成怒
輩份問題,樓主你要同返父母講,呢d係父母責任,唔該負責返
諗起以前識既一個女仔
又係去個男既屋企住
人地呀媽煮埋飯佢食又係冇比家用咁

個女仔就恰到個男仔上心口
就算人地呀媽係到都會大大聲屌個男既
或者發埋d公主脾氣咁
仲係個男既面前嫌棄佢屋企環境差
呀媽冇文化咁
但個男既一路都唔敢出聲聽完就算
有日個男既比個女仔chok下chok下
就爆話其實佢呀媽係有d怨言既
但都唔敢開口話個女仔
個女仔發勁大脾氣話唔返去唔想見佢呀媽
最尾佢地都搬左去個女既屋企到住

個男既真係好廢 陣係識縱容個女仔
搞到自己冇晒朋友
咁極品都可以忍左幾年仲未分手
或者咁,你收埋佢D底褲然後放上連登賣幫下,皆大歡喜BBQ結局
著住gucci拖鞋隊入你呀哥條女背脊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞