[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
Online backup嘅重要性
整爛PS4咁撚仆街!
同佢傾,話佢知 互相傷害 唔係雙方解決問題既方法。。。
A,雖然怨怨相報就係唔好既
但我就幾同意衣位巴打既講法

你老婆可能真係生完仔+疫情咁既款壓力大上加大
但講真舒發情緒既方式係真係個人修養黎
佢擺明就係修養麻麻地,咁希望你地可以好好地咁傾下啦
仔都痾埋就唔可以話分就分架喇

會唔會係佢覺得你唔夠關注佢呀?
好似啲動物咁,覺得你唔夠關注佢佢地都會咬你啲野等你留意佢,好似係
當初識已經係咁?
相信得已婚既人至會明白師兄既肺腑之言

既然㨂左又唔想行到最差果步,唯有忍忍忍忍忍
你第一下忍到其實就唔會有慘案發生,總之老婆鬧你乜就認左佢算啦,女人都係要搵個位爆下,話完就無事,無謂為一時之氣去頂撞佢,你要記住威完一秒但執屎就隨時執幾日,無謂搵著自己黎搞

撐住呀 師兄!
有冇試過比小朋友食雪糕
嗌交咁樣整爛野真係好恐怖⋯
下次會唔會家暴埋你?
已經唔係第一次。陣間掟埋個仔落街,巴打你點同一個咁情緒不穩既人繼續相處多幾十年,遲早你都會痴線
廢男
離婚都做唔出
其實你都算幾好脾氣
唔好傻啦 唔還拖一定比人食住一世
仲要道理係你度
其實好多對都係咁, 出軌先兆
想像下如果有個大波又後生既女同事係你身邊
再回想, 屋企有個一日到黑家嘈屋閉既黃面婆, 一個淨識大喊既仔, 一部PS4(已爛)
你仲有理智?
就算身邊冇個咁正既女同事, 出左叫雞叫係遲早既事
加油
真男人
上次扑野係幾時
照做一次俾佢睇 折斷佢心愛個枝唇膏
咁都唔爆9佢
咁寵佢有排你受
真心對小朋友黎講聽住老豆老母日嘈夜嘈係好大陰影
佢大個啲開始知發生咩事嗰陣就會怨你地點解要結婚
每日喺屋企聽到你地咁真係會唔想留喺度
一入屋本來有咩好心情一聽到你地嘈都唔想出聲返埋房塞住耳仔算

利申我屋企就係咁
多口問句,你寄人籬下痴女家住?
有得揀大家都想做正常人,無奈有時就係會有人欺善怕惡。
只能夠講都幾唔尊重
如果我男朋友同我嗌交然後整爛我啲化妝品嚟報仇我會覺得佢好小學雞同黑人憎
細個都有聽過己所不欲勿施於人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞