[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
終於明白點解世界上咁撚多情殺案
你岩
呢啲暴力傾向一陣間打埋個細佬點算
樓主個post已上熱門
同意 小朋友係咪都好細個得幾歲?未生之前係咪都係咁?定比較正常?
全職做家庭主婦? 係咪湊小朋友壓力太大搞到咁
離婚,我老母都係咁上下,實會搞顛埋o的仔女
一個月行埋幾多次?
呢種老婆咪就係零分囉。

你以為錫小朋友既老婆好好,咁個老公點算?
唔好以為包二奶叫雞一定係男人既錯,咁樣既老婆係男人都心灰意冷。
有冇好認真咁鬧過佢一獲同講清楚你既不滿先,兩個人相處最緊要係條bottom line 大家要知道,下下掂到條bottom line 而又死忍總有一日搞到分手

如果佢連傾都唔肯同你傾仲點一齊相處幾十年
佢係咪有病, 可能好大壓力
打爆你boom牆
預言家
熱門已上
部ps5未入到屋就gg左
未結婚點知wo
人嘅性格好少變 你有排受
頂唔順嘅 其實分開對小朋友發展更好
有個咁嘅呀媽 你預佢日後都會好反叛
真心
同佢睇醫生
係精神太大壓力
樓主似係得倆個選擇 離婚 或者遲啲離婚
依家都咁痴線
仲要對住幾十年

Btw全職媽媽唔係大晒,湊仔係辛苦,但你作為一家之主都已經盡自己能力幫佢分擔家務,夜晚湊仔。你體諒佢時,佢有冇諗過體諒你?
一個家庭責任唔係全部落係一個人身上,係要互相遷就,更重要係要互相尊重,你話佢整爛完你啲野仲要理所當然咁,我就睇唔到條八婆尊重你啦
佢地婆媳關係好唔好架?
講道理既女人就唔會打爛部ps4

唔講道理既女人睇唔睇到個post都會嬲
有錢睇醫生 冇錢同佢講長期係咁你只會有第二個 一係宜家解決 一係接受開放關係

唔好覺得有小朋友就扮冇嘢 你都做過小朋友 其實唔係咁蠢架咋 同埋長遠只能講對小朋友都絕對唔健康 因為耐左你老婆應該會慢慢控制埋個小朋友對付你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞