[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
咁lesbian就唔叫女人?
「女人」呢兩個字明明只係describe有閪嘅人類,點解要強加其他definition落去?
你m底?
平時俾老婆屌屎眼?
都係
不過真係離婚要比細路揀跟邊個如果唔係好慘
政治正確撚
「媽媽 點解我唔可以出街嘅
「媽媽 我想落公園(爆喊 尖叫」
「媽媽 唔好做家務 陪我玩」
「媽媽 唔好去廁所 我驚驚啊」
一邊做家務 收拾完 個細佬又拿到一地lego
終於可以坐吓 玩手機 個細嘅又搶住要話要睇YouTube
仲話爸爸一定會讓俾佢睇喎 屌
之後一邊煮飯 個細仲要圍著自轉
叫佢死返出廚又爆喊
打電話俾老公 佢又話:
我都好攰 好忙架 你係屋企洗吓衫 陪個細玩咋嘛
老公返到屋企仲鬧我點解D Lego係地 踩到佢好痛喎
平時仲好意思發脾氣 所以拾左幾粒lego
陪個細玩同沖涼玩水 就睡覺
個老婆繼續洗碗 仲要哄個細訓覺
聽日又要照顧佢lol
可喜可賀,可喜可賀
要以其人之道 還治其人之身,要從cut家用,化妝品同埋廚房入手
我有個中學同學有情緒病,佢打黎就算講粗口鬧我,我都唔會好似樓主咁回佢啦,一個老公對住一個老婆講"唔好打電話黎搵我出氣"
呢句話要經歷過幾多矛盾同磨擦先講得出口
有幾多故事樓主唔講比你知,你呢D自己當聽故仔啦
除左令你唔開心 佢咁做仲會教壞細路
一陣連你個仔都係咁就大鑊
同埋我覺得佢以有d精神病 少少野就發脾氣
仲要係破壞性
睇路呀ching 遲下會唔會變成傷害你去發洩
預撚左你的戇鳩仔就係為左拗而拗係度拎的小眾case出黎講講講,提撚埋叫你唔好拎出黎拗都要講埋的離題野驚死無人知你閱讀理解零分。

你問我? 係呀,女同性戀者唔屬於正常女人既definition,就好似基佬咁,佢地只係身體變異左既良性細胞,原本對社會無害既,但係問題就出係佢地依家夾硬要社會將佢地當成正常細胞咁睇齊。我只想講,其實我呢的正常人係唔會得閒理到底係兩塊閪痴埋定係小夫我要進來了,不過你地的同性戀夾硬要我為你地既存在鼓掌話it's a great thing我就只會回應我屌你老母!

同埋,我由頭到尾都講緊ego既問題,你鍾意繼續發掘咩叫女人自己去維基百科定聖經入面睇飽佢係你既事。
巴打係咪冇試過同居就結婚?
屌我老母都係呢啲人
你唔滿意搵我發洩我搵邊個
唔好硬碰硬 真委屈又好 作故仔扮慘又好
總之都要行可憐路線 等佢知錯又落到台
比較想知
每次你知佢整爛完野
你咩反應?你好嬲發番佢脾氣定低聲下氣?
我希望你唔係收皮死狗啦 咁只係令佢覺得咁樣係work 你會縮同退讓 佢無感覺到事情既嚴重性 係對你有精精殘害

認真 咁大個成年人
無論幾大壓力幾嬲都唔應該咁樣整爛其他人既野
如果你整爛佢d手袋/首飾 咁佢會點?
我覺得你要同佢傾 叫佢代入下整爛番佢心愛既野
呢個真係人要識尊重人既基本野下嘛?

如果佢真係控制唔到自己 係咪應該要睇精神科?
遲下分分鐘有啲傻鳩會話gay先係正常
爛部電腦仲貴
問題唔喺樓主身上
咁係你唔夠硬姐
合理化用長者卡
睇完你編野 我覺得我好克制
連登>>>公海
所以話呢D野係雙向,
你識反省即係未痴,
一個痴左一個未痴就有得救,
兩個都痴左就冇得救,一個畀另外果個迫痴左就真係攬炒局.
PS:我前面話樓主都有問題,佢唔會覆更唔會否認,所以先推斷開POST為左圍爐遮,未必真係想解決個結,睇路唔好炒車啦.
你依啲case要轉介去親子講場

好撚慘,精神逼害,一係就好好傾一次,一係就搵次癲過佢,佢dum你啲野你就dum撚爛哂全屋啲野,打爆啲玻璃枱呀,乜鳩電視dum撚爛哂佢,然後你話你都有壓力,嚇佢一次我諗佢以後都唔敢
我睇完個反應:

離婚。On撚9。發脾氣打爛人啲野叫EQ低,完全冇辯護嘅理由。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞