[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
建議你做番一頭半個月全職媽媽個位先
成日,因為我都好鍾意食
比你揀多次,生定唔生?
咁又唔會,我大隻過佢,物理傷害無效
其實香港有好多好爸爸㗎
唔係個個男人都會叫雞
記得backup save上cloud
一場夫妻都好 呢啲都算係個人財產嚟
你係包容佢嘅話就幫佢做多啲家務湊下仔等佢有個人時間休息下
你冇諗住幫佢淨係惡性循環嘅話就建議你記低啲財產損失等你日後可以用
係度呻完又話自己體諒老婆壓力大但又唔實際減輕佢workload冇用
其實巴打你之後有無唔理佢表示你不滿?
自己整爛公仔屈落個仔度呢點真係唔係一般人做得出
有啲女人真係會因為人地太就佢而得寸進尺
所以如果試過攤開講無用
你都都可以試下發佢脾氣or俾少啲家用反抗 如果唔係只會變本加厲
利申女人,覺得你老婆都幾仆街
我都覺得
唔好推啦 你班仆街
倒撚曬佢啲護膚品+整碎曬佢啲唇膏眼影
同佢鬥痴線
好難答你 我都好鍾意個仔 不過成個生活模式真係唔同哂
但你對住小朋友玩既野真係單純陪佢玩 又要扮投入 其實自己想睇片個種心情 我真係唔知點形容
Cls根本你老婆問題,係咪你老婆細路你好多
舉止溫柔,知書識禮。
女人基本待人處事態度。

我就係咁撚保守,依家的男人成個女人咁,女人成個男人咁我都係唔高興。支持傳統觀念有咩問題? 駛唔駛你批准? 你老幾?
同老婆傾吓,最怕小朋友有樣學樣, 得唔到想要嘅嘢就打爛對方嘅嘢,咁樣再大d可以變到好恐怖架喎
啱聽
唔係點解咁撚柒多公主病港女
都係香港既雄性造成
佢係細女,佢阿媽家姐就哂佢
合則來不合則去,無需要將婚姻睇得咁重,始終人生係屬於你而唔係屬於你老婆/ 小朋友。
下次會唔會斬你架
樓主小心
你都ON9 以為買左PS5就唔會好似PS4咁咩
其實你咁諗只會發生更加多次呢d事。
佢整爛你d野>佢自己冇成本
佢賴個仔整爛你d野>佢自己冇成本。
冇成本搞到你,點解唔做多幾次。
你會拎出黎呻,即係好見效啦,做多幾次添呀同你講
你講既野其實都係好基本既處世做人 唔關好唔好好地做一個女人事
你又唔係叫佢洗衫煮飯

係唔知幾時有套 "我行我素 代表 真誠" 既作風走出黎 其實都幾無禮貌...
而家好少嘈,因為我知小朋友會知道,所以咪上嚟講兩句
Btw
我呀媽又係咁
亂dum我老豆d野

從呢d小事睇得出佢唔太尊重我老豆
最後下場就係離左婚
ps4 sad

係咪產後抑鬱個d。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞