[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
100分媽媽就唔會亂掟嘢 身教都好重要
兩個意見

1. 做大丈夫吞左佢

2. 叫雞平衡心理大法,叫完會更愛惜老婆。信我
寧教人打仔 莫教人XX
無謂比太多意見你
精神上支持下你啦撐住
我終於見到真理!!我明我真係明!!所以好多時佢鬧我都係應一聲「哦」然後good一聲吞咗佢
連登仔成日笑鳩果啲,自住物業
同埋回歸返正題,我係任何一段關係入面從來唔會無事生非,警告放係前頭我認為無論係風度定係規距上我已經做到足。

我唔會睇住人地三分顏色上大紅俾人用風筒吹賓周都照忍,做人就係咁,你踩過人地條線就要有開波既準備,而不論你係男人定女人。
你老婆大波靚女?
咁Johnny depp 都唔算瘦
比較似係生左仔 荷爾蒙改變 錫個仔保護個仔但睇老公睇得再冇之前咁重要
其實佢自己未必aware到
搵輔導/社工傾下,好多嘢其實兩個人拆唔掂

利申:過來人,不過都係失敗
巴打我冇追晒成個post,以一個結咗婚嘅人建議你離婚吧,有排你受
第一日同你同錘仔打撚爛埋去
樓豬到時記得上黎第一日就開post
嘩點解你哋咁就得老婆
我絕對唔夠膽整爛我男朋友啲嘢
一嚟佢會鬧到我仆街
同我分手 好認真
唔知係咪佢真係好惡
我就算幾嬲都唔夠膽咁做

仲有整爛人啲嘢好過意唔去
搵個地方 收埋自己d野先, 迷你倉又好 咩都好。 但佢正常返先拎返d野返黎
多謝你意見絲打

整爛乜買返乜,係我自己錢,我心痛多啲

冇架喔
其實呢個台開10000個post 10000個回覆呢張圖都啱用
所以最衰19肺炎,而家乜鳩姊妹團都收哂皮,日日同小朋友喺屋企困獸鬥⋯⋯
睇完之後好嬲,屌你老婆
都係 但講真真係要透下氣 如果佢可以返學 起碼有半日可以做返自己野

最撚衰都係仆街政府
叮噹陪了大雄80年,
在大雄臨死前,
他對叮噹說:
「我走之後你就回到屬於你的地方吧!」
叮噹同意了!
大雄死後…
叮噹用時光機回到了80年前,
對小時候的大雄說:
「大雄你好,我叫叮噹。」

每次看到這個段子都很感動。

朋友也好,情人也罷,如果累了,我們就回到第一天見面的時候,喜歡是乍見之歡,愛是久處不厭。朋友們, 珍惜今生相遇吧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞