[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
癡9線 如果調返轉條仔一嗌交就整爛我啲化妝品 我會同佢死過
根本就唔係整爛嘢嘅問題 而係一啲尊重都冇
佢而家就整你爛你啲嘢啫 你點知佢遲啲會唔會攞個仔同你校飛
有冇伴侶或老婆
原諒左你犯既錯之後
隔10-20天或1-2月左右又提
之後又會嬲同一件事
黑你面發脾氣
長期好折磨
有冇巴打同樣情況
就係你呢啲傻鳩縱到啲女人咁撚樣
你老婆都幾撚痴線⋯⋯
巴打,有時女人真係唔可以太就,2個人生活係要互相尊重。你要好認真講一次大家都大壓力,仲吵架好無謂。

不過睇你字裡行間對老婆都失去左耐性自己諗下點啦

btw, 部PS4用SSD定HDD呀?SSD無咁易壞,如果HDD待機個時跌落地就898
你都痴撚線 樓主老婆黎留言?
你地剩係睇結果唔諗原因 勸樓主快啲離婚
相信佢老婆自己一個或者搵第2個會開心啲
睇嚟樓主支DICK要降落攪拌機
咁如果你衰咗嗰樣嘅"大事"佢發脾氣都可以理解
仲覺得佢好可愛添
精神病黎 一定要睇醫生
今次掟你部機 下次掟你個仔點算
正面面對啦
睇唔順眼就可以打爛人地啲嘢?唔好合理化佢個痴線老婆嘅行為啦
遲啲會唔會斬人架 一係就請個工人
真,遲早搵個仔要脅樓主
原因咪係個女人痴線囉
試下調返轉男人亂掟爛嘢睇吓其他人有咩回應
你唔就我就係你既錯 我之後做咩都可以入曬你數
你根本上同樓豬老婆一鳩樣
其實我而加同女朋友都已經去到談婚論嫁既階段, 同佢拍左拖超過五年, 佢將最青春既廿幾歲都俾晒我, 三個月後就會同居試婚....

但問題係呢五年黎都發覺佢係好易發脾氣既人, 或者講錯少少野就會好易上心, 講野都係唔經大腦爆左先, 但唯獨係佢爆完之後下返啖火或我tum 返佢之後, 佢都會發覺自己做錯左, 會同我講返佢之前發我好大脾氣, 佢都控制唔到

佢已經比5年前改善左, 5年前我無意間講佢肥左少少佢就嬲我3日, 而家少事佢會忍住, 話唔想講電話, 想靜下 (通常我一見佢咁講就知我籟左野講錯野), 然後等幾個鐘後我道返歉佢就會無事... 但有時我真係覺得無錯, 但佢一嬲時我都係會忍住同佢認衰, 我知咁樣既關係唔健康, 但我真係好怕同佢嗌交, 因為我知好多補唔返既裂痕都係平常小事咁樣慢慢積出黎, 而且知佢性格係知自己過火會事後道歉, 我就唔想搞到無灣轉

但好怕同居/結婚後會變本加厲, 試過同佢心情好事坐低傾, 但當時佢會話盡量改, 但到發脾氣時會拎返出黎講話我話佢乜乜乜咁... 試過幾次都發覺講佢缺點時佢會記到實然後變做回尾槍事後吉我一刀....

我知係連登標準裡面我係一個無用既男人, 但我真係無諗過要同佢分手, 但又怕之後結婚會點, 連登日日都有呢類小男人post 令我好擔心
常理黎喎,樓主咁講野差唔多等於同個抑鬱病發嘅人講點解你唔快啲死
廢柴,祝你地白頭到老咪撚放佢出嚟害人
係屋企唔夠惡就係咁 同屋企人相處就唔好就住就住有咩就講清講楚 因為朝見晚見 唔岩就屌 千祈唔好收埋收埋 積埋太多遲早爆煲
下,講緊教仔喎,係要樓主就咩?
睇個老公唔順眼洗唔洗隊冧佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞