[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
你老婆似有精神病
一係就小學雞
啱啊佢覺得真男人就應該係咁
標準做法 唔啱聽就吠9你
我唔知你老婆係咪真係壓力太大,但我exactly有個咁既呀媽,一唔滿意就整爛我地啲嘢,整爛電視電腦。佢同你老婆一樣就係全職媽媽。由細到大我最大嘅願望就係努力讀書,然後快啲離開佢,最開心就係返到屋企發現我呀媽終於唔係度。我最憎就係佢咩都賴落做全職媽媽好辛苦,it does not justify the shit that I have had to suffer for 20 years. 我咁辛苦讀書就係為咗唔好變到佢咁,做個痴線既full time mom。如果佢改變唔到自己,下個受害者就會係你個仔,佢就會變成我咁,好憎呢個屋企。
不如請個姐姐幫輕佢家務。等太太可以揾返d朋友傾計,人冇咁一定既交際或工作會癲日日係屋企woo冇晒朋友
同老婆傾下,可能想要attention 姐
試下有壓力時整返爛佢D野, 整斷佢枝唇膏, 掟碎佢D粉底
樓主如果選擇唔分開, 就俾多啲耐性時間去氹

買ps plus有cloud save, 扔爛機都仲係一條好漢
雖然佢全職家庭主婦 但係你又會幫手做家務

BB真係比到咁大壓力個老婆?

我由細做家務做到大 覺得家務輕鬆 但一定唔會覺得煩先
振夫綱呢啲女人養唔熟
仔女會學晒阿爸阿媽d野
生仔真係要考牌
離婚啦屌 仲忍氣吞聲呀?
建議有咩珍藏放公司先
睇你個樣都係上報facebook ig架啦
買定護膝跪玻璃
on9
女人喊就得 男人喊就唔得?
呢啲思想年中不知迫死幾多男人
對小朋友100分,對你0分
遲早會頂唔順
你最撚叻啦,一開波就係扣帽子話人封建,之後再扣多頂話人地做唔到要求,呢的咪典型唔講道理講態度既女人討論方式囉,過主啦小姐
好on9
真係唔好離婚呀樓主
唔好放生佢出黎害第二個男人

真係你已經好叻㗎la巴打,如果我屋企人成日整爛我啲嘢我實同佢哋嗌大交

明白有小朋友唔可以隨便諗離婚,或者等個仔大啲識諗再算la

毒撚無咩建議比到你,但係隨時上嚟呻,扮吓樹窿都仲得既
呢啲係產後抑鬱,下次去健康院,要同啲姑娘講。否則就自費搵臨床心理學家睇睇。

利申: 過來人
離婚

唔撚會忍
樓上咁多建議,點解唔試下
呻完都要搵辦法解決問題先得架,你以為係忍緊佢,其實即係迴避緊,盞愈來愈衰
得罪講句見到你呢句覺得你好廢

有玩mhw 應該有ps+ default setting應該有auto backup㗎喎
好男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞