[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
睇錯互助含
你老婆就好似中共

你越忍佢越得戚
好奇,你分擔左小朋友既咩工作
要咁極端咩
癡撚線,點解呢d垃圾港女都有人要
我呢d好脾氣就得人仲會陪你一齊打機一齊睇漫畫嘅人就無人要!
當你係女人先 你未現形咋 拍拖果陣十個有九個都溫純綿羊黎架啦 結佐婚同居雙方文化本來唔同好多野都要互相就
你要講優點我老婆都數到一頁啦 果陣MHW我老婆夠同我一齊玩.我番工無時間佢會上我個號打素材

下面順手回覆 廢時回覆咁多
最搞笑有個回覆叫我捉我老婆睇小圓.佢就係睇過先識丟我隻小圓.我咁Q多1:6手辦 佢就係知我特別鐘意圓神先識丟

仲有祝我白頭到老 笑死 樓主標題明明問各位已婚巴打 一堆A0仇女走入黎指點江山 一堆習大大
放心 我同我老婆結婚9年感情好好 多謝關心 唔會放出黎 放出黎你都唔會有機會繼續戒你個肥努力搵女朋友啦
傻啦,趁早走,越遲越難走,今日唔走抵你成世俾佢虐待
可能有抑鬱
咁都幾好啊,寫到一頁優點喎
成世人流流長,大把時間互相千遷就嘅
加油巴打

利申: 真絲,我都係9up下啫,其實有無人要都係自己選擇,我依家過得好快樂就得啦
雖然咁講好hurt
但其實係你無睇清就同佢結婚
好多男仔拍拖前覺得女朋友向你掉公仔、拍下你之類好sweet
其實。。。
人地家庭主婦,咪即係樓主畀返
下面果D唔係回你 放心
係人類一定有優點缺點既 視乎你點睇
放心我好好
你都加油 享受下單身 單身時光最舒服
經濟自由鍾意點玩就點玩
我知啊
我搵另一半從來唔係要幾完美,而係要一個溝通到同埋會互相尊重的人

無錯,依家的自由將會係拍拖結婚後一去不返
越睇越覺得條友痴線我自己本身都唔鐘意西方某啲過份政治正確嘅人但唔會好似嗰條友咁起哂桿自行界定咩叫所謂正常人囉男女有咩所謂點解要性別定型得咁緊要,最重要係相互尊重囉唔講真係以為佢喺支國大,十足十大陸啲大男人思想咁恐怖到
好慘呀
MHW仲慘呀 我想像唔到我啲裝同珠無哂會點
素材呀嗰啲 唔通由頭刷過咩

不過我想分享下 我同男朋友(非gay)互相威脅嘅經歷

有次嘈交我拎佢GTA隻碟衝去廚房話要剪爛佢
然後佢直接去內容庫話要del我MHW個save

僵持咗一陣 大家就開始大叫「你放低先」「你畀返隻碟我先」

因為實在太刺激了所以就無再用game威脅過對方

有時有啲嘢畀對方身同感受下先知自己幾過份
痴線 sweet到你老婆好幸福啊
你太太壓力過大
將自己受嘅委屈 加害係你身上
建議你搵專人協助你太太
分分鐘產後抑鬱未醫好
婚姻係一場賭博
巴打又幾幽默
又識rap

認真答你
坐低2個人理性咁溝通
啲save救唔救得返?
我驚連個仔都打到殘廢
全職媽媽又真係全年無休嘅 最好坐低傾吓 傾吓你太太有咩需要 傾吓家務分配 傾吓會唔會搵到屋企人幫手一星期放你老婆一兩日假 疏導大家情緒 再唔係搵吓婚姻輔導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞