[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
係呀淨係老婆肯俾我奶塊西,其他女手仔都唔俾我掂呀
我知,hea答一定唔會發生慘案,不過果一刻又OT又追魂call又老屈,好難吞啖氣
PS4買都唔俾,有啲專制喎絲打....

我係整齊撚,基本上好有手尾,出門口會自己up一次有冇帶齊嘢。

佢就真係試過唔記得熄爐幾次啦
試咗,尋晚自己出咗去,喺公園食飯
我諗起有次我見到鄰居個老婆係度對佢呼呼喝喝,之後有一次鄰居聚埋傾少少野,問個男人的野係度支支吾吾,我一句飛左埋去:「下次都係問你老婆快趣搞掂。」

我忘記唔到佢個老尷樣,其他鄰居係度笑,我想心入面講句Sorry。
PS. 不過果個鄰居自己預左啦,real man does not have pussy.
真係坐低傾一傾好啲喎,你不斷忍佢對你兩個同小朋友都好唔好。
佢exactly係咁諗,有小小黃子華個魚蛋論,我冇得做嘅嘢,你都唔可以有。

我打機係佢哋訓咗凌晨先打一兩個鐘,一個禮拜最多打兩三次,一定唔算成打
default auto 你自己身痕就 ... RIP
我諗你老婆打比你煩你都係想你安慰下佢同佢講你辛苦啦
不過你老婆都冇係你角度諗返
其實雙方都有壓力
我覺得可以同老婆平心靜氣傾
同佢講返你比佢整爛野既感受
我諗佢會明白到自己既行為對你造成咩影響
同時都表達返你其實好愛錫佢
放工都會盡快返 只係打電話個陣語氣唔係咁好
兩公婆都係你tum下我我tum下你咁既姐
多謝你意見絲打
冇,不過我儲果啲都係可以打爛
多謝你巴打,會唔會考慮同我搞基?
你個成日同佢個成日定義好明顯唔同啦
有冇諗過佢都好想做自己嘢但係攰到連夜少少訓覺都做唔到?
我唔知實際上你地係點溝通你又講左啲咩啦
不如如果佢真係只係不斷咁重複啲有利自己既說話
咁佢真係痴左線
我有PS+呀,有auto backup㗎
係咪買部新機就得㗎啦?如果係平平哋買部slim頂住先
所以我咪同意佢既講法囉
溝通不果,慢慢地點都會變成開戰
一段關係係就係咁樣收皮,唉
舊厚機係咪HDD?
問得即係HDD。
巴打,只可以話,你女朋友唔會因為結婚後而改變,冇得擔心,絕對明白,珍重
過多幾年都仲係冇女,就差唔多要考慮吓發展新路線
有無考慮下見家庭輔導,等佢呻比第三方聽,跟住再拆解
好撚正確
要攬住死先安樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞