[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
裝SSD吖巴打
轉頭上熱門,連仔擺埋上Facebook
之後d人share ,share多幾次你老婆見到
我諗巴打返到去大門鎖頭都爛埋
唔開心就破壞嘢
唔通你唔開心又整爛佢啲名牌化妝品咩
同埋佢已經慣咗用呢啲行為去精神綁架你
到無曬呢啲嘢嗰陣係咪會用再極端手段再搞
不如同佢一齊傾吓搵共識好過啦
睇吓佢心裡面係咪有咩屈住唔開心嘅嘢
唔得就帶佢睇吓精神病醫生啦
到最後真係唔得的話
為咗你佢同個仔著想就真係分開啦
唔通由得佢拆屋拆多20年咩
咁樣直頭係唔尊重你,幾大壓力都唔係藉口

你仲想同個老婆過人世就要提出你老婆咁樣整爛你啲嘢係無尊重過你

心理有問題一係佢睇醫生
一係巴打搵另一位識尊重人嘅另一半
一睇就知係奉子成婚
我覺得一段關係入面,互相尊重係好緊要...

你老婆由拍拖個陣都一路都偏好拎你鍾意既野做要脅?
如果係有bb 之後變左咁,可能多左個細路之後,你地關係令佢太有壓力,要搵渠道渲洩。真係要坐低傾下。

連登巴絲年齡層比較細個,未必比到實質意見你,不過你當網上講出黎舒服d 既途徑都ok ..
有無爆過佢?唔爆唔識驚架喎

絲打我都想問你哋,點解拍拖同結婚相差咁遠?
3頭
點解你講到咁好笑既
拍拖個陣都係咁既,咁你就好好忍埋下半世啦
如果結左婚先現形,試下以其人之道...?

你剪撚爛佢個垃圾LV袋囉
屌你老母
分手台問得呢個問題得一個答案
都係果句
如果講完都唔聽既話 就以其人之道 還治其人之身
佢激嬲你你整爛返佢啲野 拎佢最貴既銀包手袋出黎俾個仔係上面畫畫 然後話 唔關我事喎係你個仔畫既
就咁見到ps4 殘骸都心痛
老婆會唔會其實有情緒病。。。

每次嬲就話要整爛你啲嘢 ,根本係恐嚇
咩奉子成婚吖
中出懶為左唔想落街買套 抵撚死啦
笑撚死 到時A1見
佢唔尊重你 你仲尊重返佢
我覺得你好天真
俾我就你做初一我做十五
不過我咁講
實會俾人話拆散你頭家
都係嗰啲同你老婆傾吓先
如果你搞咗三四個月
問過曬啲朋友點做都搞唔掂
我覺得就冇得搞㗎啦
兩年幾三年,結婚前好相處好多
今晚屌爆佢個西啦
一定要同佢傾, 小朋友會有樣學樣,
身教好重要, 大大下唔鍾意就會傾向以破壞發泄.

Btw 點解明知條女咁癲都結緍
果一刻唔係心痛,係好嬲。
冇,一幅事不關己,我知佢諗乜,「你唔激嬲我咪冇事囉,自己攞嚟。」
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞