[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
我覺得你要嚴正聲明警告佢唔好再整爛你啲野
我唔信佢冇珍惜嘅野 掉反轉被整爛唔會肉赤
死性不改索性分開算啦
根本就唔關性別事
條友以為自己好Man呀
我無講話岩,當然唔岩,只係講背後含意遮
唔應該生
巴打你有打去同佢講要遲番都咁?
咁佢唔係精神病喇 係自私唔理你感受喇
俾個電話號碼你
明愛向晴軒

又或者,感情問題一律...
感情問題
Between 芒享save唔係擺上drive?
似被逼癲多啲囉
老實講 咁樣俾佢恰 你都幾撚廢
睇睇下你個post 見到張爛ps4相 都即刻燥燥地
你唔係咁都忍啊? 定係你m底?cls
你唔係屋企似會打仔,叫你老婆睇下醫生好啲wo,小朋友感覺到父母有時候打佢係為左出氣,大個左都會記得
而家開唔到機,希望啲save冇事

令我諗起邊到整mon平個個潮文
係咪平時扑野有冇同老婆舔閪呀
個問題咪就係你甘願做小男人囉
既然你都發現左呢個問題 你唔解決呢個問題就結婚
日後無論咩結果 只可以話你自己攞黎
同埋你覺得自己無錯 點解仲要氹返對方
我女朋友都會亂發脾氣 有時小小事 又或者我無意講錯一句野
佢就發癲屌我 不過我企得好硬
佢亂發脾氣我就唔鳩理佢 等佢自己冷靜完自己搵返我
有時兩三日 試過一星期都試過
佢搵返我 我咪同佢解釋返件事囉 態度可以開始軟返
但係唔可以次次因為女友發脾氣你就認衰仔屈服
咁樣只會孕育更多港女出黎
新一代紫青爸
使走呀仔 再當面同老婆 好撚認真咁講呢個話題
你老婆精神真係有啲問題
點解咁多痴線女人
其實呢啲亂咁發脾氣,性格暴躁影響嘅唔單只係老公,d仔女都會受到牽連

我好憎我老母,我老竇係老婆奴,乜都就晒佢,乜都聽晒佢講,縱容左佢,搞到我同細佬都好辛苦,宜家直頭冇乜嘢我都唔會同老母講任何野,我已經冇同佢講野好多年,但又生活喺同一間屋裏面

樓主你再咁樣就佢,你啲仔女遲早會受埋,好自為之
個仔發脾四 阿媽搞唔掂 打去話係因為老公俾佢玩電話搞成咁 而你就無啦啦要老公認衰 咁都唔係就曬個老婆?
我明白湊仔好難好撚易情緒會崩潰 但人生好多事都好難好易崩潰 唔代表你可以大條道理將自己個壓力推俾人 遇到問題咪大家拎出黎傾下點解決 下下都訴諸情緒發洩有咩用 ?件事都係無解決過
如果佢咁唔理性 問題只會惡化
當佢嘅行為會越黎越激烈 你忍得幾耐 你唔擔心佢拎埋個小朋友出氣?
就算唔出氣 小朋友會有健康嘅生長環境?

忍得耐 分分鐘你自己精神都會出現問題 小朋友價值觀行為都會受影響
問題家庭咪就係咁黎
娶得港女,你就預左喇
再遲啲俾埋帽你戴
仲可以理直氣壯話你成日返工唔關心佢

單身真幸福
見到佢咁嘅閪樣都唔想同佢搞啦,而且一齊咗咁耐對佢已經冇晒性欲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞