[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
你話我仆街都係咁講
照結啦 結完幾年你就會死心離婚
正常人係無可能死忍到咁耐
有d野係可以磨合 有d係磨一世都磨唔撚埋
帶佢睇醫生,佢一定會打仔女同打你
真心,搵下婚姻輔導幫手
你太太都大壓力,好彩你體諒佢
但繼續咁落去遲早爆
搵個專業既外人幫下手
唔好搵社署個啲
可以試下搵明愛或者啲教會既輔導
扔爛人地D野,野蠻行為 uncivilized
始終唔結婚係冇得離婚嘅
BRO, 我仿佛見到幾年後既自己, 我女友都好大脾氣的, 好多野唔口岩佢河車就會屌得好犀利, 仲話我弱智, 同埋我身邊有個家庭仲係人板來, 成日比老婆同兩個女屌, 飯都無得食, 你呢個POST可能決定佐我既人生要點做。
呢個我代佢老婆答: 剪囉 咪又係你買返
咁女人扮喊呃男人𠱁返佢又啱唔啱?
多謝你 因為我係男人其實未生之前都可能好似佢咁講

之所以問佢有冇小朋友

最主要係生左之後更了解小朋友唔係成年人 每幾個月就係一個階段 所需要既野都可以好唔同 唔可以話一套方針講到尾

另外就係你話衰野都好啦 香港教育制度就係咁玩 有時你都要跟下大隊 大佬個個都好似佢去外國咩 跟本唔同體制而來

外國唔洗面試就有幼稚園 香港有冇呀 有既可能係普通屋村學校囉
好坦白講
樓主你上完連登開post呻
呻完圍爐完你都係要面對現實

認認真真坐低同個老婆好好溝通啦
講返你自己嘅感受比佢聽
到時再睇下需唔需要搵人婚姻輔導?
I know that feel...bro
咁你咪即係雙重標準囉
同樣嘅嘢,女人做就得,男人做就=廢
google
petition behavior form 2
巴打都幾樂觀
呢啲嘢請工人/補習老師做啦,駛L勞煩佢教咩
可能樓主都有精神病呢
估唔到娶著個比自己更加癡線既姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞