[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
不如叫返你老婆出黎做野,再請個工人湊
只可以講佢唔適合做全職媽媽
感情問題 一律建議離婚
其實一直都唔明點解對住自己小朋友會炆 唔鍾意又要生
絲打,每個經歷都係自己成長嘅經驗,唔使後悔,雖然有可惜,不過如果冇咗依段關係,就唔會有而家嘅你。
睇住終有一日剪咗你條嗜
咁你脾氣都好極有限 或者咁講 你兩個anger management 都好有問題 唔係單方面太太癡線

好想聽埋樓豬老婆個版本
睇吓樓豬做咗咩逼癲自己老婆
同佢講清楚,下次佢再整爛嘢,你會係家用扣返。
有冇得閒氹下老婆?佢鐘意你用咩方式表達愛?陪佢傾計?幫佢湊仔?定係送野比佢etc?
屌你小氣簿
睇住個小朋友遲早俾你老婆家暴
唔好以為咩照顧小朋友100分
到小朋友好曳時分分鐘一係又係打爛小朋友啲嘢甚至鬧佢打佢

有心理陰影會導致日後有嚴重精神問題
要離婚就緊係咁做
你又唔係唔知香港市法例對男性幾咁好
點解依啲無品臭格八婆都搵到老公

你試下整爛佢啲名牌袋
睇下佢發唔發癲
情緒勒索好難搞 你太好人啦
你做錯啲咩先
以為巴打會問邊度整PS4 平
巴打唔好死頂,你老婆咁樣好有問題,要揾人幫
佢似有情緒病
我另一半一直同我講佢會做番一樣既野
我另一半一直同我講佢會做番一樣既野
俾呢篇連登佢睇,佢可能會明
振夫綱
你有冇諗過最慘係個小朋友,你都識講要你老婆變好仲難個登天,咁即係佢只會越黎越癲啦,個小朋友一張白紙日日咁接受你老婆灌輸錯既野比佢,佢既成長要用幾多時間經歷幾多痛苦先知咩野係岩
結婚前係咁? 定生左仔先咁?

我只係好明白有個情緒化既女朋友係點,因為我個ex係咁,個種打打罵罵真係令人好辛苦。
不過結得婚or生仔之後先變到咁,就真係要溝通下先得。
問左佢咩事令到佢咁,再講其實自己都好大壓力,睇下之後雙方可以做d咩去緩和下
雖然好難頂
但睇得出你好努力挽救
不如去搵下啲family therapy 見下
希望幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞