[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
你諗下你唔係要忍受多幾多次,係一世.

離婚la, 人生苦短,點解m4v 咁辛苦自己
結婚都算,有乜事你兩個人受
做乜要生仔?
婚姻問題一律建議離婚
黃子華:財散人安樂
男人果然揀返同老母差唔多嘅女人
又係自己都未管理好就生仔,好心唔好害人
你老婆咁撚戇鳩都仲生小朋友
見你都緊張芒亨個save,會唔會有唔同事佢覺得你唔夠愛佢同屋企?又或者佢每次呢種發洩行為會引黎你嘅注意/關心所以佢覺得呢種懲罰式work

多啲溝通講下雙方需要啦,如果唔得都可以搵社工幫下手,有其他人喺第三身角度睇曬成個家庭都會令自己發現多好多野
認真同佢溝通下,
如果唔係你個仔學晒呢啲嘢第時死梗
你做開下把位?
d save 係 cloud 度
last of us part 2....
請工人 叫番老婆出黎做野
點解唔係打電話搵老公訴苦 而要搵佢出氣 成件事唔同晒
仲有喺公司邊會聽私人電話㗎
你估好想OT咩
有乜嘢等樓主返屋企先講啦 你有幾耐冇返工呀
我驚夜媽媽樓主訓訓下教紮醒發現碌鳩都爛鳩埋
比你老婆見到你開post講佢一定又話你周圍唱鳩佢
跟住又影張唔知爛左乜既相比你
個小朋友日日睇到個呀媽咁發脾氣,啲脾氣好難唔差
擺到明佢唔like 你打機玩具喇

返到去就打機個d人黎

整爛你野 係比signal 你 叫你比多d時間係呢個家度

你做唔到 忍唔到就要分開

一係坐底傾下, 講唔出咪whatsapp喔

細路比佢睇機 本身就係分散佢氣中力

你唔ot時間 有無坐底教下個細路 ,做下功課

唔係外部因素 好快被派帽 , 再嚴重既事都會發生
爆碎重落下
你老婆壓力同精精真係有啲大喎。。。
可唔可以同佢傾下呀?買啲發洩公仔俾佢?
唔搞搞佢佢遲啲拆埋屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞