[男人最痛]各位已婚巴打,有冇遇過老婆精神上嘅abuse?

1001 回覆
2239 Like 52 Dislike
好撚變態
你縱容佢遲早會後悔...
同太太一齊見下輔導? 搵個中立第三者評下理幫下手,希望幫到你地關係
試吓你幫手湊小朋友 俾佢放下假見朋友啦
其實樓豬你完全唔識溝女 馭女,一開波已經錯撚曬,好似畫鬼腳咁 一子錯就滿盤皆落索,依家仲要生左1-2件綁死你地段關係,其實人生已完。除非樓豬你可以割肉離婚斷曬同條閪女既一切,否則你就繼續享受日間就返工畀女細屌撚完辛苦OT,夜晚就日復日洗碗洗衫幫小朋友沖涼倒垃圾,而你條閪女老婆就日鳩日訓係度睇Netflix乜撚野都唔柒做
其實樓豬你完全唔識溝女 馭女,一開波已經錯撚曬,好似畫鬼腳咁 一子錯就滿盤皆落索,依家仲要生左1-2件綁死你地段關係,其實人生已完。除非樓豬你可以割肉離婚斷曬同條閪女既一切,否則你就繼續享受日間就返工畀老細屌撚到67工作機器辛苦OT,夜晚一返到屋企就日復日洗碗洗衫幫小朋友沖涼倒垃圾,而你條閪女老婆就日鳩日訓係度睇Netflix乜撚野都唔柒做
因為呢個世界一向都係強者特權,樓豬你試諗下true alpha male特朗普會唔會畀佢老婆咁搞法?夜神月驚唔驚彌海莎發惡?所以結論係唔關有無拖拍、唔關單身會開心d事、而係樓豬你能力值太低,感情對奕能力過低,真係一開波已經唔識溝女馭女,縱到條女女王咁撚樣,可憐人必有可恨之處 弱雞廢柴beta渣撚男 就算-6撞棍結到婚都係收皮結局,因為永遠你識到任何囡囡你都係終極下把位
咪臭系 樓豬呢d終極弱雞廢柴beta渣撚男 真係打佢呢個title都累死 自己咁撚7廢 一開始做撚左下把位畀條女壓制仲要縱容港女 咁緊係抵撚死啦
如果有精神病最好帶佢睇醫生
如果真係佢性格問題都建議你表明你既底線
而家你負責搵錢佢都咁 冇尊重
到你有一日退休你狗都不如
見身邊有鄰居 一退休 由一家之主變地泥黎
好人好姐比老婆送入老人院
都啱既 但做到呢一步證明樓豬一開始錯曬flow縱容條女 一開始就無係條女閪格漸現個陣去核爆完爆條女 搞撚到依家條閪女王統治左個國度 先猛力反抗想完爆佢 最後只有兩種結局 一係兩敗俱傷 一係898 因為條女會心理唔平衡 一開始已經食撚住你呢條beta仔 想反抗做真男人?已經太遲 有曬對比
如果無生仔 大家都會幸福d
小心終有一日佢會搵你小朋友掟
樓豬咁撚廢 你咁樣推佢去死架炸 一陣樓豬劃花氣閪女手袋 女人癲起上黎情緒失控就衝入廚房拎菜刀斬d細路或者斬死樓豬 到時就倫常慘案 你睇到條閪女咁橫蠻就知99%會發生啦
離婚要分身家
你老婆唔尊重你,好似細個我老母唔問過我掉晒我心愛的漫畫咁,一世都記得。
建議你唔可以忍,最好爆番一鑊例如打爛屋企一樣野,令佢日常無得用好唔方便嘅,等佢都唔敢再郁你啲野。
哈 笑撚死 狂派山埃畀樓豬食同閪女講道理同氹閪女,等同屠夫與狗,樓豬就係隻狗,佢條女就係屠夫 跪地餵豬乸 樓豬咪繼續日間就畀老細大屌OT,放工就一返到屋企畀條閪女王怨做乜撚OT咁遲先返 快d夜晚洗衫洗碗揍仔煮飯倒垃圾啦?! 你又話當我公主咁錫既
已婚男人意見:去到掉野真係好撚仆街,唯有講下自己底線。講真,去到最後都係忍其實FT MUM困獸鬥都好精神折磨

不過掉野對細路心態發展真係差,你同你老婆講點發洩都好,做之前諗下個仔
做你男人好慘,喊都唔得
點解一定要理佢?
人生係自己嘅,即使婚姻有約束力,都只係對伴侶而唔包個小朋友
咁可能你唔愛果個人先會咁,自己心愛嘅人喊,傷心,自己都會心痛
大部分人都係想組織家庭生小朋友或想小朋友有完整家庭先結婚,點會唔包小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞