【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十六章】

【家明視覺】

【係】等左近一個鐘佢先回我一個字。

有冇搞錯…吊我引? 【唔留多陣? 仲想同你食個飯先。】岩岩自己係樓下茶記食左個麻甩佬飯既我有少許抱怨VIVIAN。

【見你訓到好LUM,唔嘈醒你啦。】又係一段時間佢先覆。

佢有少少冷淡,好似我地冇發生任何事一樣:【我岩岩醒冇耐,你食左未? 如果未一齊?】 雖然我已食左野,為左有野講就打算約佢食飯。

【唔餓啊。 我食完野就訓到依家,仲想訓多陣。】VIVIAN回我。

原來佢一早走係去左食野。

【我自己食。 你訓下休息下。】有少少唔識點去處理同VIVIAN兩人既關係… 想去馬但又怕。

怕佢只係為左大家唔好面阻阻而同我傾計,佢可能真係只當我係一夜既玩伴。 假設… 佢對我係有意思,但自己又好擔心會被出賣…被背叛。

情路上,自己太認真就會受傷。 傷痛往往越積越深… 不得不認命,自己唔係一個岩有美滿將來既人。 情路上我習慣左自己一人,因為怕失望怕痛…

【起身啦我。】想不到既係VIVIAN過左一段時間後會搵我。

【訓醒? 我食左少少野,去左做GYM。】正在跑步機上既我邊慢跑邊回覆。

【你慢慢做。】佢怕阻我運動而回應我。

我唔想咁就完左對話:【其實都做完,唔阻我。】事實我只係岩岩黎左一陣跑步熱緊身。見佢未有回應,我再講【一陣想去似咖啡,係PMQ度有間新開COFFEE SHOP想試下,你有冇去過? 唔知好唔好飲。順便行下PMQ。】

我刻意搵間比較近佢既舖。 內心好期待佢會肯去。

【我唔飲咖啡架。】估唔到佢會咁答我… 諗真一D佢又真係講過唔飲,佢鐘意飲茶。

【係WOR! 你鐘意飲茶! 咁你可以飲其他野同食少少野。】我唔放棄,見時間近3點,正常佢訓醒應該都會餓。

過左一陣佢應承同我出去。 同時我已極快回家換過衫再趕出去荔枝角,比約定時間早左10分鐘到達、 VIVIAN剛好準時到達PMQ大門外。

一身便服既VIVIAN令我眼前一亮。 黑色通花上衣露出了約隱約現既雙膊及手臂,貼身既剪裁胸型表露無遺;下身黑色皮裙配上長BOOT中間露出一雙白滑玉腿。 嬌艷身材完美的被那身衣服出賣了,男途人都用迷咪咪既目光強姦VIVIAN身體既每一寸。

「HI~ 」我微笑打招呼。 「HI!」VIVIAN輕輕點頭回應,:「行得啦,間野係邊?」

我同佢好似普通朋友見面咁並排行,身體之間隔開左半尺既空隙…
加速
Pish
Sorry. 更正,家明同Vivian係去左D2 place 唔係pmq
好欣賞你嘅盡責

不過幾時有文?
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十七章】

【家明視覺】

「…」同VIVIAN點咗食物同飲品之後有少少唔知點既感覺,對於一夜情既女性都係冇下文,一夜風流後就唔會再見,最多都係見多幾面就沒冇然後;對於有心想發展既女性,我應該要去慢慢一步步去發展,但我好似失去咗信心同安全感去發展落去。

更為令我唔識點去應對既係… 我同VIVIAN好似介於兩者之間,一方面我好似好想佢同我發現但同佢又好快上咗床發展性關係。 佢既隨便同對性既投入度,多少令我心灰…

「…冇諗到你仲會搵我…」先打破沉默既人係佢。

「下?」冇諗到佢會咁問,佢真係通我同佢就只係一夜情? 但既然咁問我又似乎係對我有少少期待?「點會覺得我唔搵你…?」

VIVIAN面上冇流露其他表情,照上一幅萬不經意既樣難以令我去摸透佢依家諗緊咩野:「只係冇諗到你仲會搵我。」

VIVIAN既意思係佢覺得我只係同佢一夜情? 佢可以睇得咁開… 或者佢係玩慣既人。 都唔奇,佢咁靚女冇男朋友,可能係佢唔鐘意比人管住自己。性方面既需求就用一夜情去解決? 又或者係佢會有SP?

SP… 我都算有過? SASA可能算係我SP,佢知道我鐘意KIMMY而選擇同我一齊做我秘密情人,關係同SP唔多唔少有DD似,分別就只係我對SASA唔單只係得性仲有少少愛。

有時我會諗,男人對上過床既女人,唔多唔少都會有情感發生,只要係身邊認識既人,只要來往密咗又發生咗性關係,就必定會慢慢產生感情…

過去一年,為咗唔再受傷我用ONS去解決性需要,同時消除自己受傷既可能性。

我係成功既。 一年來,我過住無憂無慮既生活,放工後就係自己既時間鐘意做咩都可以。 做運動飲咖啡玩女人,從不將情感連到自己生活上。 我自覺自己好開心,但時間日日過去,總係覺得自己生活得好無意思…

或者我需要試下再去愛人… 雖然可能會受傷,但心底都係有一絲想同一個人發展落去。

VIVIAN回答「噢~ 我諗住你當我係…」佢講唔出口我地既關係:「唔… 以為同你最多只會係公司SAY HI 同BYE。」

原來佢對我係想法係… 心入面有少少唔好受:「呃? 哈…點會呢? 我唔係咁既人。」 自己心好難受,似乎同佢冇可以長久發展。

「唔。 都好既,係公司見到你都唔知點好,咁我地就係公司KEEP住好似平時咁啦。」VIVIAN微笑著,飲一下熱朱古力:「唔~ 好好飲。」

佢意思係叫我同平日咁? 當尋日既事冇發生過?

「唔~ 咖啡都好出色。」我地冇再傾我地既關係,將話題拉到去其他地方。

HEA咗近一個鐘,我地離開COFFEE SHOP去左行D2 place 行街。

「唔~ 冇咩好行咁既…」第一次黎D2 place行既我發現冇咩好行,唔太岩我睇。

「其實依家都係越開越多依款商場,一D細店舖比後生仔賣下野創業咁,好過D大商場一式一樣仲悶。」VIVIAN似乎都幾鐘意依度。

「唔~ 又係既。 有少少新意,只係我唔太岩行。」

「哈~ 男仔都係鐘意行腦埸果D野??? 」VIVIAN笑容甜美得很。

我想一下:「都唔係。 我唔太岩行腦場。」

「咁你鐘意去邊行?」雙眼明亮既VIVIAN望向我,左手輕輕一撥將髮絲撓到耳朵去。

心臟強烈的跳動一下,VIVIAN一舉一動都異常地吸引人。 周遭既男性都會偷望佢,同佢一齊行,或多或少都可能感覺到。

「我比較鐘意… 去戶外同做運動…」我認真咁想一下:「同鐘意去旅行,返工好攰香港好悶,放假我會盡量外遊。」

「唔~ 做運動~~ 呵~~ 睇得出啊。」VIVIAN眼神有少少挑釁地講:「我都鐘意旅行啊,鐘意日本同台灣仲有韓國都鐘意啊。你鐘意去邊?」

「深圳。」我偷偷一笑。

「唉~ 男人都係咁….死咸濕佬。」VIVIAN一副不滿既表情。

「哈~ 講笑。 我都係鐘意日本台灣,啊~ 仲有泰國都正。」我唔鐘意韓國,個個女人都岳爸岳爸咁…挑!

「泰國!? 唔~ 你真係好鐘意按摩…」VIVIAN擠出一個鄙視我既樣:「咸濕啊…」

我刻意一手拍向VIVIAN PATPAT,發出一下清脆響聲『啪』 VIVIAN自然由心地輕輕叫喊:「呀~~~」

一副既不滿又挑逗既樣:「…衰人…」VIVIAN表情多少令我想入飛飛…

提起一D咸濕野,VIVIAN同我兩人合拍地互相用言語同行動去勾起情慾。 「係啊~ 我好衰,對住你特別會衰一D!!」右手輕輕掃蕩VIVIAN豐滿既屁股。

VIVIAN冇反抗而係細聲回應我不安份既手:「唔…有人望到架衰人。」

「走啦。」我拉住佢既手:「去酒店…」正好行前幾條街就有間時鐘酒店。

VIVIAN同我一同行去時鐘酒店
Push push
等待你已久!
快啲射多啲出嚟啦響巴
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十八章】

【家明視覺】

日光正除除的落下,清涼既微風穿透橫街。 「有D凍…」我主動拖住VIVIAN滑溜而冷冰冰的手「咁會暖少少。」

「唔…」被我突然的舉動VIVIAN只係輕點一下頭:「拖住人地…. 咩意思?」

秋風為大地帶來爽朗既感覺,身邊既一切都彷彿令我心情變得愉快,望住VIVIAN感佢如同仙子般漂亮同時又隱隱散發出如同小妖精既誘惑感。深秋中VIVIAN填密左我身心,雖然落葉飛花開始顯得一點了無生氣,但我內心竟然有點期待春天來臨…

「怕你凍病啊。」

VIVIAN微笑回應了我既體貼。

「一個鐘定兩個鐘?」酒店阿姐破壞了美妙既氛圍。

「一個!」我回應。 快快手搞完去食晚餐,我地飲完咖啡行到黎5點幾,依個時間有少少唔上唔落。

進入房間內我地再按捺不住慾火「嗄…唔…」四片咀唇緊密的交合,VIVIAN舌頭伸展到我咀裹去,同時佢主動地隔著衣服用手輕撫我胸膛又搗蛋的以小小姆指指甲揉搓的乳頭。

冇想到尋晚我地第一次有親密既接觸後,今日既佢會變得咁進取咁主動。 彷彿如同久旱逢甘露既人,不停吸吮我既唾液,VIVIAN連綿的用舌頭舔到頸項再慢慢移到我胸懷用靈巧既舌尖快速地撩撥我乳頭:「嗄啊~啜啜…」VIVIAN邊吸啜邊發出誘惑既呻吟聲。

佢既表現大大超市我既想像!

雖然過往去玩都試過唔少女人會咁主動又投入,但要比VIVIAN佢更投入同身材更好既女人真係未遇過…

「嗄啊…啜…」我被異常投入既VIVIAN邊舔乳頭邊爬光身上既衣物,佢既表現完完全全同尋晚係兩個人一樣。

「啊~ 好正啊你!!! 」我唔比VIVIAN輸蝕,已經脫去VIVIAN黑色喱士通花貼身上衣露出一對黑色乳罩。

VIVIAN被我用力一搓雙乳:「啊嗄~~~」興奮地高聲叫著:「我鐘意你咁用力啊~~ 呵呀…」

聲到VIVIAN既要求,我只好保持力度按壓佢同時一頭埋到VIVIAN雙乳。

「嘻嘻~ 原來你鐘意玩洗面奶」 VIVIAN突然爆出一句,到底佢有幾跳脫幾連登先可以講出咁既野?

我被引得大笑起黎:「哈… 係啊~ 好大既洗面奶! 我鐘意。」隨手一拉將胸圍罩杯拉下,兩粒粉色乳頭。

「嗄啊~~」我將VIVIAN弄得興奮而淫穢地呻吟,一吸一舔再用脷逗弄乳頭。 片刻,VIVIAN乳頭已經被剌激得敏感起黎。「喂… 沖涼先啦。」我既手已經滑入VIVIAN短褲內準備探勘一下小洞。

「好啊。」我拖實佢走入去浴室內,同時將佢同自己既衫褲都除去,光脫脫的走入浴屏之中。

嘩啦嘩啦既水聲都蓋唔住VIVIAN既聲音:「啊~~ 好舒服~ 我鐘意被你LAM我依度啊… 唔~~啊~~」VIVIAN正享受住我吸舔佢兩粒乳頭。

當然,小VIIVIAN都唔會受冷落,右手已經放到小洞穴外磨擦同時左手不停撫摸VIVIAN長腿:「你對大髀好滑啊~~ 真係玩對腳都有排玩~~~」

「嘻… 你真係好衰啊…」VIVIAN對我下流既言語挑逗好受落,咀巴話我好衰但實程卻係好享受。

可以感受到佢已經完完全全放下一切,去享受歡愉既時刻。
等你好耐啦
樓上個師兄唔好quote文
要玩盡啲
Pish
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百二十九章】

【家明視覺】

我既手指不忘旋轉按壓佢既陰蒂,粉嫩小穴濕透了,到既係VIVIAN體內流出既淫水定係花灑射出既水花?

我冇去考究太多,一口埋進去舔小穴。VIVIAN面額微微泛紅,櫻桃小嘴半開發出細細的呻吟,

我既巨龍直豎入雲,聽住VIVIAN淫叫聲,小小家明只有變得更加地硬。

沉醉於歡愉中既VIVIAN輕按我頭部,興奮用手推壓我向自己私處,半跪係佢兩腿之間望着眼前主動索來既淫蕩絕色美女,巨龍立刻變得更堅硬,想要快快進入小洞去。

一個上下移位,貪婪的我將嘴巴滑到陰蒂吸啜,右手則遊走到小蜜穴順勢頂到緊緊既陰道去。邊欣賞着佢飢渴地呻吟邊用舌尖沿着陰蒂挑弄敏感既陰核。放蕩聲充滿到空氣中,香艷又淫穢既畫面完完全全的發生係我地次上。

「出去啦。」有一刻衝動想直接插入去,但理性還是制止了我,酒店提供既condom就放入床頭。

「唔~」我細心地為VIVIAN遞上毛巾。「唔該~」

可以從鼻子吸入VIVIAN既體香,混和上香水及沖涼液既VIVIAN透出另一番誘人味道。VIVIAN接過毛巾,澎湃的兩團巨乳微微抖動著,看得我出神了。

血脈賁張我失控了的雙手搓揉巨乳,隔著毛巾時柔時剛的運用起雙手手指造出如時波浪的起伏去按摩VIVIAN兩片肉團,節奏緩急有序手指靈巧有致的。

隨着愛撫的節奏,VIVIAN呻吟聲頻率起伏更密集。 「啊… 條毛巾…搞到好痕啊~ 唔~ 好敏感~~唔嗄…」

VIVIAN被毛巾粗糙既毛粒刺激著,不停扭動身體興奮的叫嚷。

左手撓到我後尾枕向我索吻,VIVIAN既肉緊放縱激發我加強對佢乳頭攻勢,手指微彎如同蟹鉗般借助毛巾既粗糙面左右開弓同時擠壓VIVIAN乳頭。

「啊嗄吔~~好舒服呀~ ~~ 好鐘意你咁整….」

「咁就夠? 要唔要再舒服D?」我係佢耳邊說:「嗄~~」尖頭抵住VIVIAN耳輪輕舔滑動,沿住耳骨移入耳窩去。

越接近耳洞VIVIAN反應就越肉緊。

我輕輕吹一口氣到VIVIAN耳中:「VIVIAN你真係好正啊… 我鐘意你。 鐘意同你一齊佔有你~ 嗄… 」舌尖係耳窩轉了數圈後輕輕滑到耳洞外柔柔地掃蕩住。

「呀嗄..呀…好痕啊…」VIVIAN身體彷彿每一寸都係敏感點般,對應著我既刺激發出誘惑人心既氣喘。

我地邊保持淫穢既舉動邊移向床上去了。

「你好濕啊下面。」打鐵要襯熱,唔可以比佢冷卻下來。 VIVIAN被推上床上,我立即出手撩撫摸VIVIAN小洞穴:「D水流晒出黎啦~~~ 你睇下濕到大腿都有啦。」

「依… 邊係啊,岩岩沖完身既水黎架..嘩啊…」VIVIAN語畢就立即再次發出興奮既呻吟聲:「嗄…衰人… 」

VIVIAN被我突入既手指刺激下再次不停叫著:「大髀果D唔係你D水? 呵~ 咁我就唔係整到係~」

手指時快時慢不斷進出VIVIAN小淫穴中,水聲潺潺的配合著VIVIAN吟誦演奏出扣人心弦的交響典~~
Vivian呢啲女真係好難搵
Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞