【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】

995 回覆
71 Like 8 Dislike
對唔住 依排好l忙
想問依家個故事係咪已經講左大半?
Vivian 係最後一個女主角?
用左幾日追晒
好文留明

加油響巴
推推
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十章】

【家明視覺】

我冇想到… 今次係我人生中最恐怖既經歷……

係未知道兩條友既動靜後,我決定照走去尿兜痾尿。一來真係急尿,二來有咩事我都可以利用只夠一人通過既狹窄尿兜通道,我可以確保自己唔會比人前後夾擊。

當然,我要走到去最後一個尿兜先可以確保自己唔會比人前後夾擊!

冇想到個兩個人唔係一伙!!! 其中一個係跟住我尾行到好貼咁入黎尿兜通道。 另一個佢就行去洗手位置。

跟我尾既男人看似冇咩特別舉行動,但怪既係佢行到我貼一貼。 當我去到最後一個尿兜轉身時佢都轉方向企係最近我既一個尿兜前。 正常情況下,大家男人老狗都會選擇企開一個個位既尿兜用,而依一條跟實我既友仔竟然用我旁邊既一個。

沿途有近10個尿兜佢偏偏要跟我到最後一個。

更古怪既係佢只係企係佢果個尿兜前,冇除褲或拉拉鏈既動作!? 唔通佢急尿到褲已除定,就位立即痾?? 但已經唔到我諗太多,個男人竟然唔係專心望自己個尿兜而係側住頭明目張膽咁睇住我個尿兜。

佢既舉動太L怪!! 我感覺到佢醉翁之意不在痾尿而係望住我痾!!! WTF! 雖然我真係有條巨龍,但都不至於會有個男人對我巨龍如此驚嘆吧…..

可是我已經停唔到下來,水柱如江河決堤般滾滾的傾瀉下來。

佢唔係想老笠我,而係想老破我菊花!!! WTF…. 想不到我唔前比人前後夾擊,但原來佢只係想從後突破! SHIT!!!!

我立即運氣提江將屎眼收緊,同時運勁硬生生地將尿液急停,尿震都黎唔切打就拉好褲鏈準備走人。

但我立即面對另一難關,正係洗手台前既男人正一路洗手一路色色的望向我不停舔舌!!! 本身冇想到原來洗梗手果個都係一個變態佬… FUCK! 更心寒既係我FEEL到係尿兜果個男人又再次跟到我貼一貼的。

PK! 今次真係比人前後夾擊啦!

唯一方法係手都唔洗就走。 但… 唔得。 岩岩強行停止痾尿再將巨龍放入褲內既時間其實我雙手都佔上了尿液…. 唔洗手唔得。

只好一個箭步衝到洗手台前按制!!! PK!!! 冇水出! 問題係個制度,制壞左。 我唯有走前一個洗手位… 正正係對我隔空舔舌既變態佬旁。

謝天謝地有水… 同時我透過洗手台前大鏡望向從尿兜方向一齊行出黎另一個變態佬,佢唔係洗梗手而係企係我兩個身位距離望實我。 SHIT! 太可怕。

就係依個時間,我從大鏡反射見到位於廁所另一邊既廁格次中正有另一個穿西裝既男人企係廁格內一副享受的樣子,而其跨下正有一個男人跪下搖擺頭部。

WTF!!!!! 我真係嚇L死。 被口交梗果個西裝男人幾有型,估唔到係一個死基佬仲要咁變態係公廁同男人…. SHIT!

唔想諗依D野既時間! 為保後庭我唔可以再留係度。立即跑到公廁門生怕會有怪男人突然出現將門關上困獸鬥!

雖然只係短短1-2分鐘既時間,但就好似經歷了好耐一樣。 走到街上見返行人,彷彿好似從地獄中逃回人間一般…

唔得…太可怕。 我需要搵個地方坐下飲杯野再順便痾埋半泡尿… 走著走著我去到幾個街口外的某間酒吧借廁所同坐下定驚。

完事後我獨坐酒吧最入的一角冷靜下來,一個人飲著冰冷啤酒冷靜著。 目光散亂既我眼前一個女子身影經過後一陣熟悉既香水味隨之而漂過。

下意識我隨著佢坐下既台望去,係Vivian…我唔會認錯佢既背影。 Vivian正係門口附近一張台同一個男人飲酒!!!!!!!!!!
文! push🤟
以為變gay故
Btw好耐無見啦響巴
忙左一輪今日有少少時間
幾有趣,等你再出
推推
Pish!!
推推
推推
【從毒撚變成浪子 – 陪我走過的一些女性們】-【第二百一十一章】

【家明視覺】

佢冇發現我既存在,vivian陶醉於同有錢仔交流中,兩人談笑風生的,vivian展現出既笑容正係當日同我出去食飯傾計會展示出既笑臉。

原來係我諗多左,自己以為vivian對我有意思。 以為佢對自己有意思就可以輕易約佢上床。

但原來佢對個個男人都係咁!? 會露出誘人而甜蜜既笑容。

Vivian樣子既可愛又帶有幾分豔麗,活像一隻小妖精一樣。 身材比例完美玲瓏浮特得令酒吧內一眾異性都有意無意的在偷看佢。

該名有錢仔自然成為眾人眼中釘。 (包括我在內。 相信早排我同vivian關係仲係好好既時間都一樣係其他男人既眼中釘吧?)

佢兩人突然離開,有錢仔拖住佢走出去。

我很是擔心。 酒後揸車! 好危險!! 我要阻止佢。 好擔心vivian有事。

立即企起身打算追出去。 但佢地上車,雖然只係岩岩見到一眼,但我認得出佢地架車就泊左係酒吧外。 而兩人行過對面馬路,有錢仔舉一舉手指,指向某唐樓…

隋佢手指我望向該唐樓,目光所見有一個係夜間特別令人注目既小燈牌 “XX小築”

而我心情一下子異常的沉重,血壓則急遽升高!

我唔知道Vivian同果個有錢仔係咩關係。 一直都係男女朋友關係? 怎麼Vivian之前冇同我講佢有男朋友?

定係佢一直呃我自己冇男朋友!?

但岩岩觀察兩人係酒吧既舉動,又好似有少少生外… 似係唔太熟既朋友既表現。

唔通佢玩ONS/係SP?

…. 我不忍再看落去,回個頭一個人返屋企。 明明自己都睇通晒愛情,知道愛情冇永恆但當有好感既人出現我仍舊係不自覺地將自己感情投放到對象之上。

家明… 咁落去只會不停受傷啊…:「唉….」冇法釋放內心既愁緒既我長嘆一聲,一個人默默地走回租住既小房間中。

一個人面對一個小空間,過出既愁思不停的一一回想起來。 一切一切的,起初都係甜美… 但最後總係要失去。 怎麼我總係一個人在過生活? 天氣冷卻不及孤獨為我帶來既冰凍感。
家明慘
又口語又書面語睇得有少少辛苦

雖然樓豬太忙,但都留意吓
推推
Pish
推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞